U proljetnoj i nadolazećoj ljetnoj sezoni apsolutni "must have" bit će - natikače. Odabrali smo modele po svačijem ukusu, a možete ih pogledati u nastavku

Kratkotrajno zahlađenje neće nas odvratiti od potrage za savršenom ljetnom cipelom jer nam uskoro stižu visoke temperature pa ćemo zatvorene modele zamijeniti prozračnijima

'Modni stručnjaci predvidjeli su popularnost 'mule' natikačama.'

Za proljetnu i nadolazeću ljetnu sezonu modni stručnjaci predvidjeli su veliku popularnost jednom zanimljivom modelu cipela koje su bile trendi i u 90-tima.

U pitanju su – natikače. Takozvanim "mule" modelima s ravnim potplatama ili pak visokim potpeticama modne trendseterice s veseljem su ustupile mjesto u svojim street style kombinacijama- Takve natikače imali prilike vidjeti i na lijepoj zagrebačkoj špicerici koja je odabrala model modne kuće Gucci.

Danas smo za vas odabrali 8 “mule"natikača u raznim bojama i za svačiji ukus. Mogu se nositi uz hlače, suknje ili haljine, a lako se uklapaju u sve stilove odijevanja. Zavirite u našu galeriju i pogledajte modele cipela iz kojih se nećete skidati ovo ljeto.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju