Nakon mladenkine vjenčanice, druga najvažnija haljina na vjenčanju jest haljina vjenčane kume. Zato kuma treba pažljivo odabrati haljinu u kojoj će izgledati lijepo, svečano i osjećati se dobro. Naravno, važno je paziti i da je haljina prikladna za tu ulogu.

Galerija Haljine za kume koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 1 Haljine za kume koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 5 Haljine za kume koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 11 +9 Dorothy Perkins, 236 kn

Vjenčana kuma
sigurno neće pogriješiti ako izabere haljinu koja je elegantna, klasična, umjereno ukrašena, i koja ne otkriva previše. Trebala bi se držati podalje od crne, ali i bijele, bež, nježno ružičaste i drugih presvijetlih boja koje mogu asocirati na boju vjenčanice.

Većina kuma želi kupiti haljinu koju neće odjenuti samo jednom, već onu koju će moći nositi i kasnije u nekim svečanijim prigodama

Naravno, kada vjenčana kuma bira haljinu, lijepo je da mladenku pita za mišljenje i da zajedno izaberu savršenu haljinu, baš kao što i kuma mladenki pomaže izabrati savršenu vjenčanicu. Pročitajte i šest savjeta kako biti najbolja kuma koju mladenka može poželjeti.

Većina kuma želi kupiti haljinu koju neće odjenuti samo jednom, već onu koju će moći nositi i kasnije u nekim svečanijim prigodama. Upravo takve modele pronašli smo u trgovinama i za vas izabrali 12 haljina za vjenčane kume koje se mogu nositi i poslije vjenčanja. Cjenovnog su ranga od 236 do 1270 kuna, a kakve smo haljine izdvojili, razgledajte u fotogaleriji. Provjerite i pet kriterija na koje mladenka mora paziti kada bira vjenčanu kumu.

Haljine za kume koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 7 Bershka, 249,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju