Na vjenčanju je važno da kuma ne zasjeni mladenku, ali to ne znači da i ona ne može zablistati. Dapače, na taj način vjenčana kuma pokazuje poštovanje prema ovom svečanom događaju i svojoj prijatelji koja se udaje daje do znanja koliko joj znači to što je upravo nju izabrala za kumu.

 

Modeli haljina koje vjenčane kume najčešće biraju upravo su takvi - svečani, elegantni i ženstveni. Uz maturalnu večer, ovo je jedna od rijetkih prilika za nošenje dugačke svečane haljine i mnoge mladenke ju ne propuštaju.

Naročito su popularne dugačke haljine od tila ili satena, ukrašene šljokicama, svjetlucavim kamenčićima i čipkom, lepršavog ili užeg kroja koji naglašava žensku figuru.

Uz takve modele potreban je tek minimalan nakit koji će na decentan način dodatno podignuti čitavi look. Još su samo potrebne visoke potpetice, lijepa frizura i make-up i kuma je spremna za vjenčanje. Naravno, cijeli stajling slaže se oko haljine pa kada pronađe onu savršenu, kuma je obavila veliki dio posla.

Slika nije dostupna Šetnja centrom Zagreba: Maksi haljina dostojna i holivudskog crvenog tepiha

Potragu za haljinom u kojoj će vjenčana kuma zablistati možda olakša naš izbor modela iz trgovina cjenovnog ranga od 299 do 1470 kuna koje možete razgledati u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju