Tražite li lak za nokte u decentnoj, uvijek nosivoj i prikladnoj nijansi, možda ga pronađete među deset izdvojenih lakova koje bi odobrile i pripadnice kraljevske obitelji.

Galerija

 

Od pripadnika kraljevske obitelji očekuje se da imaju uvijek uredne, čiste i uređene nokte. Dopušteno je nokte uljepšati decentnim bojama, baš kakvu je za svoje vjenčanje izabrala Meghan Markle. Podsjetimo, vojvotkinja od Sussexa nosila je izrazito nježno ružičastu nijansu laka za nokte zvanu Ballet Slippers (baletne papučice) brenda Essie.

Njezinim izborom sigurno je bila zadovoljna i kraljica Elizabeta, naročito zbog toga što nijansu Ballet Slippers i sama često nosi te joj je jedna od najdražih boja laka za nokte. Ova decentna nijansa ujedno je i čest izbor mladenki za dan vjenčanja, a žene je vole i zato što pristaje baš svima.

Elegancija na rukama: Sedam sivih lakova za nokte već od 12,90 kn

Izdvojili smo deset lakova za nokte u puderastim i nude nijansama koji uvijek izgledaju sofisticirano i lijepo, a sigurno bi se svidjeli i pripadnicama kraljevske obitelji. Što smo izabrali, saznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

OPI, Bare My Soul, 99 kn
OPI, Bare My Soul, 99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)