Crna torba neizostavna je klasika ženske garderobe. Želite li se za sezonu jesen/zima ponoviti s novom crnom torbom, razgledajte naš izbor od čak 20 modela iz novih kolekcija.

Galerija Crna torba Crne torbe iz novih kolekcija - 15 Crne torbe iz novih kolekcija - 22 +17 Deichmann, 119 kn  

S crnom torbom jednostavno se ne može pogriješiti. Klasika je to kojoj se uvijek rado vraćamo, bez obzira na trendove i stilove. Može se nositi u baš svakoj prigodi, a crni modeli torbi prilagodljivi su i svakom modnom izričaju, od najelegantnijeg do najsportskijeg.

Crne torbe iz novih kolekcija - 5 Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Torbe za povratak na posao 20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu)

Bež baloneri iz trgovina 2019. - 4 10 modela nepogrešivog balonera koji izgleda fantastično s haljinom, ali i s trapericama

I u novim kolekcijama nude se različiti modeli crnih torbi, a mi smo iz trgovina izdvojili 20 većih i manjih modela cjenovnog ranga od 52 do 1200 kuna. U fotogaleriji razgledajte ponudu novih crnih torbi koje ćete sigurno željeti iznositi.

Pogledajte i 10 gležnjača uz koje i obične traperice izgledaju vrlo šik:

Već od 100 kuna: 10 gležnjača uz koje i obične traperice izgledaju vrlo šik Gležnjače sa zmijskim uzorkom iz novih kolekcija - 10 Gležnjače sa zmijskim uzorkom iz novih kolekcija - 11 Gležnjače sa zmijskim uzorkom iz novih kolekcija - 8 +7 Gležnjače sa zmijskim uzorkom iz novih kolekcija - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju