Roba u trgovinama na sniženju već je dobrano probrana, ali i dalje se mogu naći odlični komadi po povoljnijim cijenama. Istražili smo kakvi su modeli hlača u ponudi i pronašli deset njih koji laskaju figurama različitih konfekcijskih brojeva.

Galerija Hlače na sniženju koje laskaju figurama od XS do XL - 1 Hlače na sniženju koje laskaju figurama od XS do XL - 5 Hlače na sniženju koje laskaju figurama od XS do XL - 8 +9 Pull&Bear, 104,93 kn (prijašnja cijena 149,90 kn)  

Unatoč raznoraznim trendovima, klasični modeli hlača nosivi u raznim kombinacijama uvijek su najpopularniji i najtraženiji. Žene traže hlače koje će napraviti lijepu siluetu i pasati uz razne modele cipela, čizme, gležnjače, visoku potpeticu ili ravni đon, a istodobno se žele u njima osjećati dobro i nesputano.

Na sniženju smo pronašli modele hlača laskaju figurama različitih konfekcijskih brojeva



Neki krojevi napravljeni su tako da laskaju figurama različitih konfekcijskih veličina, a upravo smo takve hlače potražili na sniženju u trgovinama. Izdvojili smo 12 vrlo nosivih modela koje je uvijek dobro imati u garderobi i koji sigurno neće samo stajati u ormaru.

Ponudu hlača na sniženju (od 60 do 225 kuna) za figure veličina od XS do XL razgledajte u fotogaleriji.

C&A, 113 kn (prijašnja cijena 218 kn) C&A, 113 kn (prijašnja cijena 218 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju