Cure iz fima o mladom čarobnjaku Harryju Potteru su odrasle i pretvorile su se u žene sa stilom. Emma Watson je zaštitno lice Burberry kampanje, a njezine kolegica Bonnie Wright pojavila se u vamp izdanju u časopisu Grazia

Bonnie Wright koja u 'Harry Potteru' glumi Ginny Weasley i koja će u posljednjem nastaku postati njegova žena pojavila se u časopisu Graziu u zavodljivom izdanju u kojem su je mnogi jedva prepoznali.

Bonnie Wright glumi plahu Ginny koja u filmu nosi široke pulovere i smeđe samterice. No kada se ugase kamere, 18-godišnjakinja ima priliku ljudima pokazati pravu sebe.

Burberry je u Emmi Watson prepoznao idealne kvalitete za zaštitno lice svoje nove kampanje u kojoj je naslijedila Kate Moss.

Bonnie voli modu i voljela bi se okušati u ulozi modela, kao što je to učinila i njezina kolegica Emma Watson. U razgovoru za časopis Grazia rekla je kako se između nje i Emme ne osjeti rivalstvo.

Emma Watson u pohodu na Kate Moss

'Rado razgovaramo o odjeći i izmjenjujemo savjete, među nama ne postoji rivalstvo', rekla je Bonnie.

Među dizajnerima najdraži su joj Miu Miu čiju je haljinu nosila na premijeri posljednjeg nastavka filma o Harryju Potteru i Prada, a tvrdi kako bi joj pojavljivanje u njihovim kampanjama bilo ispunjenje snova.

Bonnie je pronašla stil koji joj u potpunosti odgovara, a drago joj je da je ljudi vide i u drugom svjetlu, a ne samo kao Ronovu mlađu sestru!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju