Ljepota Ruskinja nadaleko je slavna i mnogi se slažu da su Ruskinje među najljepšim ženama svijeta. Osim gena, svoju očaravajuću, eteričnu ljepotu i šarm Ruskinje mogu zahaliti i određenom stilu života, a mi smo ukrali njihovih pet tajni.

Galerija +0 Irina Shayk 1. Mnogo pješačenja kao najdraža rekreacija
Osim odličnim genima, Ruskinje svoju ljepotu zahvaljuju i određenom stilu života. Naime, ove Slavenke više od bilo koje tjelovježbe vole pješačenje. Svoja vitka tijela mogu zahvaliti velikoj količini pješačenja čak i po najoštrijim ruskim zimama. Doznajte i kako smršavjeti hodanjem bez ijednog posjeta teretani.

Nakon pješačenja druga najomiljenija rekreacija im je plivanje, zatim vožnja bicikla, vježbanje u teretani, a koliko se vole brinuti o svojem izgledu i tijelu, dokazuje i činjenica da često posjećuju spa-centre i trgovine s kozmetikom.

Ljepota Ruskinja nadaleko je slavna i mnogi se slažu da su Ruskinje među najljepšim ženama svijeta. Osim gena, svoju očaravajuću, eteričnu ljepotu i šarm Ruskinje zahvaljuju i određenom stilu života

2. Povrće i bilje u tanjuru i u kupaonici
Prehrana Ruskinja bogata je korjenastim povrćem, a u njihovim tanjurima svakodnevno se nađu i tople povrtne juhe, tradicionalno jelo ruske kuhinje. Ruskinje su širokih ruku prigrlile i darove prirode koje koriste za održavanje ljepote kože i kose.

Među najčešćim biljkama i začinskim biljem u njihovim kupaonicama mogu se naći hmelj, trputac, kopriva, djetelina i slično bilje koje koriste za održavanje svježine i zdravlja kože, ali i kod njege tjemena te za sjajnu, voluminoznu i čvrstu kosu.

3. Lupkanje po licu za dugovječnu mladolikost
Kada je riječ o make-upu, Ruskinje se služe nekim neuobičajenim metodama kako bi njihova lica izgledala što svježije, zdravije i mlađe. Jedan od trikova kojim se koriste jest lagano lupkanje po licu kada nanose šminku, što pomaže da koža što duže izgleda mladoliko. Otkrijte i 5 tajni žena koje se nikada ne udebljaju i žive najduže.

Ruskinje su poznate po svojim velikim, očaravajućim očima, a ove prelijepe žene vole ih još više naglasiti obilnim slojem maskare i bogato nanesenim sjenilom.

4. Make-up za ljepotu i zaštitu
Ruskinje su nadaleko poznate i po svojoj nježnoj, svijetloj puti i besprijekornom tenu, što, između ostalog, zahvaljuju i hladnom ruskom zraku koji zatvara pore i pospješuje zaglađivanje kože. Uz ten poput alabastera nose odvažne boje ruževa, favoriti su im crvena i smeđa, a na ruž često još nanesu i sjajilo za maksimalan dojam. Sjajilo im služi i kao zaštita usnica od suhe i studene klime. Pročitajte i 7 čuvanih tajni najljepših žena na svijetu.

5. Maska od jaja za lice i kosu
Ruskinje su pobornice prirodnih tretmana ljepote, naročito kada je riječ o licu i kosi. Jedan od najdražih kućnih beauty pripravaka prelijepim je Slavenkama maska od jaja koju rade na slijedeći način:

Za lice:

- umijte lice toplom vodom i osušite ga tapkanjem ručnikom
- razbijte jaje te odvojite bjelanjak od žumanjka
- za masku koristite bjelanjak kojem dodajte žlicu mlijeka
- masku nanesite na lice i ostavite da odstoji 10 do 15 minuta
- isperite lice hladnom vodom

Za kosu:

- žumanjku dodajte malo maslinova ulja i meda te dobro promiješajte
- masku nanesite na kosu i držite je jedan sat
- operite kosu šamponom kao i inače

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju