Princeza Diana i princ Charles vjenčali su se u srpnju 1981. godine izgovarajući bračne zavjete pred 3400 ljudi u katedrali sv. Pavla te pred 750 milijuna televizijskih gledatelja. Sve oči svijeta bile su uprte u njih pa ne čudi da su tijekom ceremonije vjenčanja bili nervozni što je rezultiralo i nekim gafovima

Nova biografija o princu Charlesu autorice Sally Bedell Smith otkriva koliko su zapravo princ i princeza Diana bili nervozni tijekom vjenčane ceremonije - toliko da su, piše Bedell Smith, oboje pogriješili dok su izgovarali bračne zavjete.

'Nova biografija o princu Charlesu autorice Sally Bedell Smith otkriva koliko su zapravo princ i princeza Diana bili nervozni tijekom vjenčane ceremonije'

Naime, u knjizi "Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable life" autorica piše da je princeza Diana za otlarom nazvala Charlesa krivim imenom. O tome je u vrijeme kraljevskog vjenčanja izvijestio i BBC navodeći da je riječ o greški koja se lako može dogoditi.

Nervoza je bila očita tijekom ceremonije. Diana je pomiješala prinčeva imena i nazvala ga Philip Charles Arthur George, umjesto Charles Philip.

Ni za princa Charlesa izgovaranje zavjeta nije prošlo sasvim glatko te je krivo krivo rekao "tvoja dobra" umjesto "moja zemaljska dobra".

Doznajte i istinu o hrabroj frizuri princeze Diane koja je zapanjila Britance te 3 tajne o zaručničkom prstenu princeze Diane.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju