Nakon nekoliko zahtjevnih proljetnih mjeseci čini se da nas napokon čeka nešto mirnije ljeto, barem do kraja kolovoza, kada se očekuje retrogradni Merkur.

Pročitajte čemu se dotad možete veseliti i iskoristite ljeto na najbolji mogući način.

1. Ovan

Ljeto će započeti velikom žudnjom da pobjegnete na vikend, stoga potražite kratke jednodnevne izlete u blizini ili isplanirajte putovanje u posjet prijatelju na nekoliko dana. Srpanj će se činiti sporijim i to je savršena prilika da provedete prijeko potrebno vrijeme kod kuće. Iskoristite posljednje dane ljeta na najbolji način, usredotočite se na svoje hobije i iskoristite svoju kreativnu stranu.

Provjerite što ovan ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu.

2. Bik

Pokušajte pratiti svoju potrošnju tijekom lipnja i napravite pauzu prije bilo kakve impulzivne kupnje. Osobito kao biku koji voli luksuz, može vam biti teško odoljeti kupovini. Ali ako ipak osjetite želju da nešto kupite, neka to bude nova knjiga jer će sezona rakova pobuditi vaš interes za čitanje i učenje. Do kraja ljeta poželjet ćete se vratiti kućnim navikama. Razmislite o preslagivanju namještaja ili čišćenju ormara kako biste prostor učinili udobnijim.

Provjerite što bik ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu.

3. Blizanci

U svom ste elementu tijekom lipnja. Bit ćete još popularniji nego inače s puno pozivnica i planova s prijateljima. Vaše godišnje doba također je poput vaše osobne nove godine i možda ćete poželjeti promijeniti svoju frizuru ili stil.

Provjerite što blizanaci ovog ljeta mogu očekivati u ljubavi i poslu.  

4. Rak

Ako obično gutate svoje osjećaje, sada je odlično vrijeme da pokušate razgovarati o njima s prijateljima, obitelji ili terapeutom. Osjećat ćete se puno bolje ako se oslobodite toga nego da pokušate zadržati sve u sebi. Uživat ćete u vremenu koje provodite sami krajem lipnja, pogotovo zato što ćete biti društveniji nego inače u sezoni rakova.

Provjerite što rak ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu. 

5. Lav

Ljeto će vam donijeti mnogo prilika za druženje, upoznavanje novih ljudi i umrežavanje. Lavovi su tipično društveni po prirodi, ali ako počnete izgarati, sezona rakova dat će vam predah. Zatim na kraju ljeta dolazi vaše omiljeno doba godine - sezona lavova. Lavovima nije strano biti u središtu pozornosti, ali bit ćete dodatno magnetski privlačni tijekom tog perioda.

Provjerite što lav ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu.

6. Djevica

Bit ćete fokusirani na posao, ali tijekom srpnja dobit ćete priliku za druženje s prijateljima. Sezona lava i kraj ljeta dat će vam vremena da usporite nakon napornih sezona blizanaca i rakova. Iskoristite ovo vrijeme da napunite baterije i provedete neko vrijeme sami.

Provjerite što djevica ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu.

7. Vaga

Čeka vas veliko putovanje ili planiranje putovanja krajem lipnja. Također ćete biti zainteresirani za učenje o novom predmetu tijekom ovog vremena, stoga potražite knjige ili tečajeve koje možete pohađati. Kao vaga već ste vrlo društveni, ali vaš će raspored biti posebno natrpan tijekom sezone lava.

Provjerite što vaga ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu. 

8. Škorpion

Škorpioni su već prilično tajnoviti, ali u lipnju biste se mogli osjećati dodatno tajnovitima. Pokušajte ne biti toliko zatvoreni, pogotovo s ljudima koji su vam bliski. Možda krećete na veliko putovanje u srpnju ili počinjete planirati svoj sljedeći odmor. Samo obavite sva svoja putovanja prije kolovoza kada budete imali više posla na svom radnom mjestu ili pokušajte raditi unaprijed kako ne biste bili pod stresom zbog uzimanja slobodnog vremena.

Provjerite što škorpion ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu.

9. Strijelac

Možda sezonu rakova provodite preispitujući svoje financije. Stvaranje budžeta svakako će vam pomoći da ostanete na pravom putu što se tiče potrošnje jer su strijelci često impulzivni, što može postati problem pri kupnji. Oslonite se na svoju ljubav prema znanju i istraživanju tijekom sezone lava tako što ćete naučiti nešto o novoj temi ili otputovati na neko novo mjesto.

Provjerite što strijelac ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu

10. Jarac

Iskoristite ljeto da obnovite svoju dnevnu rutinu. Uvedite redoviti raspored vježbanja ili pokušajte planirati svoje obroke za tjedan kako biste izbjegli stalno jesti vani. Ovo je sjajno vrijeme i da obavite sve obveze koje ste odgađali.

Provjerite što jarac ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu.  

11. Vodenjak

Ljeto ćete započeti na visokoj nozi koje je za vas vrijeme zabave i kreativnosti. Vratite se hobiju za koji niste imali vremena ili pokušajte započeti novi. Iskoristite kraj lipnja na najbolji mogući način jer će srpanj biti običniji i ispunjen stvarima poput nadoknađivanja obveza.

Provjerite što vodenjak ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu.

12. Ribe

Više ćete vremena provoditi kod kuće ili s obitelji. Odmorite se i napunite baterije prije srpnja, kada ćete imati više akcije u svom ljubavnom životu. Sezona raka odlična je i za kreativne hobije. Kreativnost vam je prirodna kao ribi, pa isprobajte bojanku za odrasle ili slikanje po brojevima kako biste se u isto vrijeme oslobodili stresa.

Provjerite što riba ovog ljeta može očekivati u ljubavi i poslu. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju