Bit ćete fokusirani na posao, ali tijekom srpnja dobit ćete priliku za druženje s prijateljima. Ovo ljeto bit će ljeto opuštanja, nemojte bježati od prilike da napunite baterije i okrenete se sebi.

Sezona lava i kraj ljeta dat će vam vremena da usporite nakon napornih sezona blizanaca i rakova. Iskoristite ovo vrijeme da napunite baterije i provedete neko vrijeme sami.

Ljubav

Ljeto je uglavnom vezano uz vašu karijeru i prijatelje, no mogli biste nekoga upoznati na poslu ili preko prijatelja. Ako ste već u vezi ili ste na neki način vezani uz nekoga, pa makar trenutno bili u prekidu, ljeto bi moglo to promijeniti na najljepši način.

Posao

Sezona blizanaca za vas je vezana uz karijeru. Mogli biste biti zauzetiji nego inače na poslu ili biste mogli biti zamoljeni da vodite novi projekt. Ako tražite novi posao, svakako se počnite prijavljivati tijekom ovog vremena. Srpanj bi mogao donijeti više suradnje s kolegama, što vam nije jača strana. Budući da su takvi perfekcionisti, timski rad može biti težak za djevice, stoga pokušajte izbjeći mikroupravljanje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju