U idilično Jadranovo, malo mjesto udaljeno devet kilometara od Crikvenice, prošloga ljeta mnogi su željeli doći. I ne samo zato što je crikvenička rivijera jedan od najslikovitijih dijelova obale Jadranskoga mora, već i zbog morske ljuljačke na plaži u uvali Grabrova, koja je bila pravi ljetni hit.

Brojne fotografije nastale su na toj famoznoj ljuljački postavljenoj u plićaku na pješčanoj plaži s tirkiznim morem i pogledom na Krk. Jadranovo, udaljeno svega dva sata vožnje od Zagreba, bilo je jedno od najpopularnijih ljetnih odredišta, no i tijekom cijele godine ovo pitoreskno mjestašce na Kvarneru mami goste, pa makar samo i na vikend-odmor.

Jadranovo se tako već priprema i za nadolazeće Valentinovo, pa je uoči dana koji slavi ljubav na plaži postavljeno veliko crveno srce s natpisom Kiss and Tell. Čini se kao savršeno mjesto da se napravi fotografija u dvoje te i na taj način proslavi Dan zaljubljenih. Srce naročito atraktivno izgleda u zalazak sunca, doba dana kada i nastaju neke od najromantičnijih fotografija.

Slika nije dostupna Morska ljuljačka na Kvarneru na kojoj se svi žele fotografirati ovoga ljeta

Bazen dubrovačkog hotela Excelsior Pogledajte čudesni bazen na našoj obali kojem tepaju da je najljepši na svijetu

Iako su plaže trenutno prazne, vjerujemo da će veliko srce u Jadranovu privući brojne zaljubljene koji će Valentinovo željeti obilježiti baš tamo, pa će i zima u ovom biseru naše sjeverne obale biti življa i uzbudljivija.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju