Trendovi dolaze i odlaze, ali jedna frizura već godinama nikamo ne odlazi. Govorimo, naravno, o bobu.

Različite verzije boba iz godine u godinu veliki su hit zahvaljujući činjenici da se radi o frizuri koja sa sobom donosi pozitivnu promjenu i svježinu u izgledu.

Bliži nam se ulazak u novu godinu, na koji mnogi gledaju kao na priliku za promjene i neke nove početke. Jedna od promjena na koju će se mnogi odvažiti je i promjena frizure. Bob može biti sjajna opcija, a sedam njegovih verzija koje će biti vrlo popularne u nadolazećem periodu pogledajte u nastavku.

Možda je jedna od sedam izdvojenih bob frizura i vaša buduća bob frizura, s čijom ćete fotografijom uskoro ušetati u frizerski salon.

1. Shag bob

Glavna karakteristika ove frizure je upadljivi, slojeviti stil šišanja. Dolazi u ranim dužinama, a jedna od popularnih verzija je i shag bob.

2. Veliki bob

Vrlo je jednostavno - veliki bob je bob koji se može pohvaliti volumenom, baš kao na fotografiji u nastavku teksta.

3. Tupi bob

Tupo ošišani bob kraća je frizura koju karakterizira ravno ošišana linija. Ova frizura bez slojeva jedna je od najpopularnijih verzija boba.

4. Bob pod kutom

Radi se o asimetričnoj frizuri koja je sprijeda duža, a straga kraća, zahvaljujući čemu se stavlja dodatni naglasak na lice.

5. Francuski bob

Francuski bob karakteriziraju dužina kose do usana i prepoznatljivi puni rubovi sa šiškama koje prekrivaju obrve.

6. Bob + šiške-zavjese

Šiške-zavjese vrlo su popularne jer se lako mogu skloniti s lica. Ovo su šiške zbog kojih najmanji broj žena požali nakon šišanja, a u kombinaciji s bobom izgledaju sjajno.

7. Duži slojeviti bob

U nazivu frizure sve je rečeno. Radi se o dužoj, slojevito ošišanoj verziji boba koja izgleda sjajno i odlična je opcija za sve koji se boje prekratko ošišane kose.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju