Hrvatska publika zaželjela se Vesne Pisarović i njezinih hitova. Nakon velikog povratničkog koncerta koji se 29. travnja održao u prepunoj Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, na red je došao i koncert u Osijeku.

Galerija Vesna Pisarović održala je koncert u Osijeku Vesna Pisarović održala je koncert u Osijeku Efektne gležnjače s duplom platformom +3 Vesna Pisarović na koncertu u Osijeku

Slavonci su Vesnu dočekali jednako vatreno kao i purgeri, a Sportska dvorana Gradski vrt nije bila dovoljno velika za sve obožavatelje koji su željeli doći na koncert.

Baš kao i za zagrebački koncert, glazbenica je za osječki odabrala kombinaciju u crnoj boji. Ovaj put odjenula je blejzer-haljinu mini kroja u kombinaciji s crnim najlonkama te gležnjačama koje je nosila i na nastupu u Domu sportova.

Vesna Pisarović održala je koncert u Osijeku Vesna Pisarović održala je koncert u Osijeku (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

U pitanju je vrlo efektan model s duplom platformom i visokom blok-potpeticom. Mnogima bi ne samo hodanje nego i stajanje u ovakvim vrtoglavim gležnjačama stvaralo problem, a kamoli plesanje. Međutim, Vesna je svoj koncert u njima odradila bez problema.

Efektne gležnjače s duplom platformom Efektne gležnjače s duplom platformom (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Nakon što su ih modni stručnjaci godinama otpisivali, platforme su se posljednjih sezona vratila u velikom stilu, a njihovu ponovnu popularnost mnogi pripisuju modnoj kući Versace.

Platforme Aevitas modne kuće Versace Platforme Aevitas modne kuće Versace (Foto: Versace)

Slavna talijanska modna kuća lansirala je nekoliko modela obuće s visokom duplom platformom za kojima su trendseterice poludjele, a među njima su i gležnjače pod nazivom Aevitas.

Platforme brenda Simmi, 75 eura (564 kune) Platforme brenda Simmi, 75 eura (564 kune) (Foto: Simmi)

Mnogi komercijalni brendovi odmah su se inspirirali njihovim modelima i u svojim kolekcijama lansirali gotovo identične, ali puno povoljnije platforme. Zahvaljujući tome ne morate potrošiti pravo malo bogatstvo na Versaceovu originalnu verziju gležnjača koja se trenutno prodaje po cijeni od 1633 eura (12.296 kuna).

Vesna Pisarović na koncertu u Osijeku Vesna Pisarović na koncertu u Osijeku (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju