Vesna Pisarović bila je gošća na dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža, koja se sinoć održala u Hrvatskom narodnom kazalištu, a pažnju je plijenila svojom odjevnom kombinacijom.

Galerija Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže +0 Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže

Za ovu je priliku odabra maksi crnu haljinu koja je istovremeno moćna i zavodljiva. Haljina dugih rukava i povišenog ovratnika posebna je po zanimljivim izrezima u području trbuha i noge koji su stvorili baš zavodljivi dojam, a potpisuje je londonski dizajner David Koma.

Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: Ronald Golsic/Cropix)

Haljine s prorezima istovremeno su elegantne i provokativne, a najnoviji odabir Vesna Pisarović spaja upravo ta dva svijeta i, složit će se mnogi, Vesni stoji puno bolje nego modelu.

Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže David Koma (Foto: Ronald Golsic/Cropix)

Detalji svaku modnu kombinaciju podižu na još višu razinu, a Vesna je ovoga puta odabrala srebrnu clutch torbicu i moćne kožnate čizme do koljena, koje baš i nisu tipičan odabir uz ovakvu haljinu, ali Vesni stoje besprijekorno.

Sve je zaokružila laganim make-upom, a kosu je zalizala i podignula u visoko konjski rep.

Kožnate čizme do koljena jedan su od primjeraka koji se mogu kombinirati u svim prilikama, a koji to modeli cipela tresu svijet, provjerite u epizodi serijala Dreskod, u kojoj stilist Marko Grubnić dijeli korisne savjete. 

Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže Vesna Pisarović na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: Ronald Golsic/Cropix)

Hrabre čizme Vesne Pisarović kojima je crna mini haljina savršen par Vesna Pisarović Vesna Pisarović na otvorenju Adventa u Karlovcu Vesna Pisarović na otvorenju Adventa u Karlovcu +1 Vesna Pisarović na otvorenju Adventa u Karlovcu Dominantna kombinacija Vesne Pisarović s cipelama u kojima mogu plesati samo najhrabrije žene Vesna Pisarović Vesna Pisarović Vesna Pisarović +1 Vesna Pisarović

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju