Hoće li bob ikada prestati biti popularna frizura? Nama se čini da neće, a svaka njegova nova verzija jednako nas veseli.

U prošloj godini bob je bio najpopularnija frizura, a u 2022. godini nastavlja se njegov razvoj i pojavljuju se nove verzije koje mu osiguravaju daljnji ostanak na vrhu najtraženijih frizura.

Posljednja verzija koja se jako svidjela zaljubljenicama u ovu frizuru obavezno uključuje šiške - i to takozvanu "boottleneck" verziju, odnosno šiške koje izgledom podsjećaju na grlo boce.

Zahvaljujući ovim šiškama bob je dobio dodatak koji dodatno uokviruje lice i privlači pozornost na oči.

Govoreći o "bottleneck" šiškama frizer i stilist Tom Smith objasnio je da se radi o šiškama koje su uže na vrhu, a zatim se postepeno šire, baš kao i grlo boce. Na kraju se zakrive i naglase jagodične kosti, a radi se o frizuri koja jako podsjeća na 70-e. Smith kaže da se u suštini radi o mlađoj i nježnijoj verziji popularnih šiški-zavjesa.

Zoe Kravitz s kratkom kosom Od najkraće do najduže: Sedam frizura koje će se ovog proljeća tražiti u frizerskim salonima

Kada ih se spoji s bobom dobije se frizura koja izgleda stvarno odlično što dokazuju i fotografije u nastavku. Radi se o savršenoj i šik frizuru za nadolazeće mjesece. Možda je ovaj bob sa slatkim zaokretom i vaša iduća frizura.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju