Victoria Beckham još je jednom potvrdila da je najbolja reklama za svoju odjeću. Britanska dizajnerica uhvaćena je objektivom fotoaparata u njujorškoj zračnoj luci JFK u vlastitoj modnoj kombinaciji.

Galerija Victoria Beckham uvijek privlači poglede svojim modnim izdanjima Victoria Beckham - 1 Victoria Beckham - 4 +4 Victoria Beckham najbolja je reklama za svoju odjeću i modne dodatke

Atraktivnu kariranu košulju sparila je sa zvonolikom suknjom s printom koja vizualno stanjuje figuru, a cijelo izdanje podigla je čizmama do iznad koljena te s potpeticom od 9 centimetara.

Atraktivne čizme s predstavljanja ovogodišnje jesensko-zimske kolekcije Victorije Beckham Atraktivne čizme s predstavljanja ovogodišnje jesensko-zimske kolekcije Victorije Beckham (Foto: AFP)

Iako je riječ o modelu iznimno visokih sara iz njezine kolekcije za jesen 2019./zimu 2020., čizme imaju otvor na prstima pa će ih većina žena izbjegavati nositi u hladnijem dijelu godine.

Čizme do iznad koljena sveprisutan su komad obuće u jesenskoj kolekciji britanske dizajnerice, a na raspolaganju je sve od modela u tamnim bojama do onih s životinjskim uzorkom.

Victoria Beckham kombinaciju je dovršila kožnatom torbicom u boji burgundca te sunčanim naočalama brenda Celine.

Victoria Beckham - 3 Victoria Beckham najbolja je reklama za svoju odjeću i modne dodatke (Foto: Profimedia.hr)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju