Victoria Beckham, britanska dizajnerica i bivša pjevačica grupe „Spice Girls“ u svojoj garderobi i dalje najviše mjesta daje odjevnim komadima s vlastitim potpisom.

Galerija Victoria Beckham Top, Victoria Beckham, 6000 kuna Top, Victoria Beckham, 6000 kuna +0 U prigodama koje zahtijevaju decentan stajling, ovakav top nosiv je samo uz sako ili blejzer

Slavna Britanka sa svojom je obitelji otputovala u Miami i tom prigodom fotografirala se za Instagram. Volimo Miami. Puse od nas, napisala je Victoria svojim obožavateljima, koji su odmah primijetili kako je odjevena u komade iz svojih kolekcija.

Hlače s prednjim izrezom kombinirala je uz svileni top koji bi mnogi, da nema čipkastog dodatka na predjelu ključne kosti, na prvi pogled prozvali potkošuljom.

Top, Victoria Beckham, 6000 kuna Top, Victoria Beckham, 6000 kuna (Foto: Victoria Beckham)

Victoria ispod delikatnog topa koji se prodaje po cijeni od 6000 kuna nije nosila grudnjak. S obzirom na to da je sam po sebi vrlo lagan i otvoren, u mnogim prigodama s formalnim dress codeom koje zahtijevaju ozbiljniji i decentniji stajling jednostavno ne bi bio primjeren za samostalno nošenje.

U tim istim prigodama može se nositi isključivo u kombinaciji sa sakoom, blejzerom ili kardiganom.

U prigodama koje zahtijevaju decentan stajling, ovakav top nosiv je samo uz sako ili blejzer U prigodama koje zahtijevaju decentan stajling, ovakav top nosiv je samo uz sako ili blejzer (Foto: Victoria Beckham)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju