Otkako je Romeo Beckham počeo igrati nogomet za klub Inter Miami II., njegova obitelj sve više vremena provodi na Floridi.

Galerija Victoria Beckham uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Victoria Beckham u grupi Spice Girls često je nosila pripijene mini haljine bez rukava za nastupe Obitelj Beckham na Floridi na odmoru +1 Obitelj Beckham na Floridi na odmoru

Iskoristili su slobodno vrijeme preko ljeta za obiteljski odmor koji provode u Palm Beachu u spomenutoj američkoj saveznoj državi te uživaju u klasičnim morskim aktivnostima poput kupanja i sunčanja.

Fotografi su ih snimili i prilikom odlaska na doručak u restoran. I dok su se David i Romeo Beckham odlučili za ležerno izdanje sastavljeno od kratkih hlača i košulje, odnosno majice kratkih rukava – Harper Seven i Victorija nosile su haljine.

Obitelj Beckham na Floridi na odmoru Obitelj Beckham na Floridi na odmoru (Foto: Profimedia)

Najmlađa članica obitelji Beckham odabrala je lepršavu haljinicu s tankim naramenicama koja joj je dopirala do koljena, a njezina mama odlučila se mini haljinu kakva se često može ljeti vidjeti na plažama diljem svijeta.

Bijeli pripijeni model bez rukava otkrio je fit figuru Victorije Beckham i podsjetio na njezine pjevačke dane u grupi Spice Girls kada je često nosila slične haljine.

Victoria Beckham u grupi Spice Girls često je nosila pripijene mini haljine bez rukava za nastupe Victoria Beckham u grupi Spice Girls često je nosila pripijene mini haljine bez rukava za nastupe (Foto: Profimedia)

Ovaj tip bijele mini haljine izvrsno će se prilagoditi za dnevne i večernje prilike te odlično izgledati sparena s japankama ravnih potplata ili cipelama s vrtoglavim potpeticama.

Victoria Beckham Victoria Beckham: Odlična ljetna haljina koju se jednostavno ne isplati peglati

Britanska dizajnerica iskombinirala je malu bijelu haljinu sa smeđim sandalama ravnih potplata, ali i sa žutom mini Jodie torbicom talijanskog brenda Bottega Veneta.

Mini Jodie torbica, Bottega Veneta, 20.200 kn Mini Jodie torbica, Bottega Veneta, 20.200 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju