Victoria i David Beckham proslavili su 23. godišnjicu braka. Slavni par oženio se 1999. godine na raskošnoj ceremoniji u Irskoj, a u braku su dobili četvero djece - sinove Brooklyna (23), Romea (19) i Cruza (17) te kćer Harper (10).

Galerija David i Victorija Beckham tijekom vožnje gondolom u društvu Victorijinih roditelja David i Victoria Beckham u Veneciji Victoria Beckham u haljini s vlastitim potpisom +1 Victoria Beckham nakon vožnje gondolom

Govorili su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. David, ti si moje sve, volim te puno, napisala je Victoria na svojem profilu na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa suprugom.

Godišnjicu su proslavili na romantičnoj večeri u Parizu, a onda su u društvu svoje obitelji otputovali u Italiju. Njihova prva destinacija je Venecija.

Naravno, kakav bi to bio posjet jednoj od najpoznatijih talijanskih turističkih atrakcija bez vožnje gondolom? Slavni bračni par nije to želio propustiti i uputili su se u vožnju u društvu Victorijinih roditelja.

David i Victorija Beckham tijekom vožnje gondolom u društvu Victorijinih roditelja David i Victoria Beckham tijekom vožnje gondolom u društvu Victorijinih roditelja (Foto: Profimedia)

Britanska dizajnerica za tu je prigodu odjenula haljinu s vlastitim potpisom. Za vruć i sparan dan odabrala je haljinu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine. Model u žutoj boji ima kontrastne bijele naramenice i u potpunosti je napravljen od pamuka, što znači da je vrlo udoban za nošenje.

Victoria Beckham u haljini s vlastitim potpisom Victoria Beckham u haljini s vlastitim potpisom (Foto: Profimedia)

Međutim, ljubitelji stopostotno pamučnih komada jako dobro znaju da je njihova jedina mana to što se lako gužvaju. Dokazala je to svojim primjerom i Victorija, koja je na vožnju gondolom stigla relativno ispeglana, a otišla s nje u potpunosti zgužvana.

Victoria Beckham nakon vožnje gondolom Victoria Beckham nakon vožnje gondolom (Foto: Profimedia)

Upravo je brzina gužvanja pamučnih (ali i lanenih) komada razlog zašto ih mnogi uopće ne peglaju, pogotovo ne tijekom ljeta, kada se rijetko kome da stajati uz vruću peglu. Ponekad se to jednostavno ne isplati, pogotovo ako znate da ćete za tren oka ionako imati nabore na odjeći.

Peglate li odjeću?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju