Victoria i David Beckham drugu godinu zaredom odabrali su Hrvatsku za svoj ljetni odmor. Slavni bračni par osvojile su ljepote naše obale, a Victoria je na svom Instagramu objavila i nekoliko fotografija koje pokazuju koliko uživaju u Hrvatskoj.

Galerija Victoria i David Beckham uživaju na ljetovanju u Hrvatskoj Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 +1 Cruz Beckham s mamom Victorijom i tatom Davidom ljetuje u Hrvatskoj

Kao i lani, Victoria i David Beckham ljetuju na otoku Lopudu u luksuznom kompleksu koji je nekad bio franjevački samostan, a grofica Francesca von Habsburg obnovila ga je i pretvorila u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.

Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Victoria Beckham objavila je i romantičnu fotografiju sa suprugom Davidom (Foto: Victoria Beckham/Instagram)

Victoria Beckham sa svojih 31,3 milijuna pratitelja na Instagramu podijelila je fotografije s obiteljskog ljetovanja u Hrvatskoj, u koju su došli sa svoje dvoje djece, sinom Cruzom i kćeri Harper Seven. Na jednoj fotografiji Victoria i David razmijenili su poljubac, uz romantičnu pozadinu mora i crvenog neba u predvečerje.

Uz fotografije objavila je i video supruga kako sjedi na ogradi broda koji plovi morem, uz ugodan vjetar.

Obiteljsko vrijeme je sve. Sretan vikend i poljupci od svih nas. Volim vas, Davide, Cruze i Harper Seven, nedostajete nam, Brooklyn i Romeo, napisala je Victoria uz idilične fotografije zahvaljujući kojima su svijet još jednom obišle ljepote Hrvatske i našeg mora.

Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Victoria i David Beckham uživaju na ljetovanju u Hrvatskoj (Foto: Victoria Beckham/Instagram)

Najbolji model? Victoria Beckham u kupaćem kostimu koji pristaje baš svakoj ženi Victoria Beckham u crnom bikiniju Victoria i David Beckham uživaju na jahti Victoria Beckham na jahti +2 Victoria Beckham 2022. u crvenom bikiniju klasična kroja

Bravo! Pogledajte spektakularan kostim koji je Juraj Zigman dizajnirao za Beyonce Beyonce na turneji Renaissance Let 3 na tirkiznom tepihu u Liverpoolu Chloe Bailey u haljini Jurna Zigmana +4 Cardi B

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju