Iako je kuća u centralnom Londonu njihova baza, David i Victoria Beckham puno vremena provode u SAD-u. Točnije, u Miamiju. Ništa čudno s obzirom na to da je David suvlasnik i predsjednik nogometnog kluba Inter Miami osnovanog 2018. godine.

Galerija Victoria Beckham u crnom bikiniju Victoria i David Beckham uživaju na jahti Victoria Beckham na jahti +2 Victoria Beckham 2022. u crvenom bikiniju klasična kroja

Tamo su 2020. godine kupili stan s pet spavaćih soba, šest kupaonica i nekoliko terasa. Osim u luksuznom stanu, bračni par uživa i na svojoj pet milijuna funti vrijednoj jahti Seven koja je ime dobila po broju dresa koji je Beckham nosio dok je igrao u Manchester Unitedu.

Victoria i David Beckham uživaju na jahti Victoria i David Beckham uživaju na jahti (Foto: Profimedia)

David i Victoria usidrili su se u blizini Miamija, u društvu svoje 12-godišnje kćeri Harper Seven, i uživali u pogledu na ocean. Victoria je pritom pokazala kako i dalje preferira isključivo klasične kupaće kostime.

Victoria Beckham u crnom bikiniju Victoria Beckham u crnom bikiniju (Foto: Profimedia)

Britansku dizajnericu i bivšu članicu legendarne grupe Spice Girls na plaži ili jahti nikad nećete vidjeti u trendovskim kupaćim kostimima s raznim aplikacijama ili dodacima.

Prošle godine tijekom ljetovanja je nosila crveni bikini klasičnog kroja, a ove godine odlučila se za model u crnoj boji.

Victoria Beckham 2022. u crvenom bikiniju klasična kroja Victoria Beckham 2022. u crvenom bikiniju klasična kroja (Foto: Profimedia)

Za crni bikini mogli bismo reći da je mala crna haljina kupaćih kostima. Nikad ne izlazi iz mode, uvijek je tražen i pristaje baš svakoj ženi. Ako ne znate koji kupaći kostim odabrati u moru trendova, crni bikini je ziheraška opcija u kojoj ćete izgledati sjajno.

Victoria Beckham na jahti Victoria Beckham na jahti (Foto: Profimedia)

15 odličnih kombinacija Victorije Beckham koje bismo rado kopirali Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 2 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 3 +15 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 4

"Kao da je vestu navukla preko štikli": Cipele Victorije Beckham koje zaslužuju posebnu pozornost Victoria Beckham Victoria Beckham - 4 Victoria Beckham - 3 +1 Victoria Beckham - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju