Victoria Beckham predstavila je svoju novu kolekciju za žene na Tjednu mode u Parizu, a cijela obitelj produžila je boravak u glavnom francuskom gradu, gdje su, između ostalog, proslavili rođendan Brooklyna Beckhama.

Galerija Victoria Beckham Pariška kombinacija Victorije Beckham Pariška kombinacija Victorije Beckham - 3 +2 Victoria i David Beckham

Pozornost su privlačili gdje god da su se pojavili, a u stopu su ih pratili i fotografi pa smo dobili priliku uživati i u još jednoj sjajnoj modnoj kombinaciji britanske dizajnerice i bivše pjevačice grupe Spice Girls.

Ona se u nedjelju pariškim ulicama prošetala u ružičastom džemperu s povišenim ovratnikom koji je u uparila s predobrim zelenim hlačama koje su dio njezine kolekcije.

Radi se o modelu imena "Alina", koji je inspiriran siluetama iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Hlače imaju visoki struk i široke nogavice te dva našivena džepa na prednjoj strani. Cijena im je 450 eura, a na stranici brenda u ponudi su modeli u raznim bojama, napravljeni od različitih materijala.

Pariška kombinacija Victorije Beckham Pariška kombinacija Victorije Beckham (Foto: Profimedia)

Inače, modeli hlača poput ovog, posebno u kombinaciji s cipelama na petu, vizualno produljuju noge i cijelu figuru, a savršen su odabir za odlazak na posao, kavice i večernja druženja. Victorijine hlače zvijezdom kombinacije čini i njihova boja, zbog koje ne prolaze neprimijećeno.

Osim u kombinaciji s visokom petom, ovakve hlače izgledaju sjajno uparene s tenisicama, što je još jedan od razloga zbog kojih imaju vojsku obožavateljica.

Osim hlača u modnom izdanju dizajnerice istaknula se i upečatljiva torbica s resicama zelene boje, koja je također dio njezine vlastite kolekcije. Ručno izrađenu torbicu, kako se navodi na stranici brenda, odlikuje razigrana sofisticiranost, a njezina je cijena 1150 eura.

Gore samo blejzer: Zgužvane hulahopke koje nosi Eva Longoria pravi su magnet za poglede Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 +3 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 4

Ovo fantastično, istovremeno šik i ležerno izdanje, dizajnerica je upotpunila crnim sunčanim naočalama, ručnim satom i narukvicama. Kosu je nosila raspuštenu, oblikovanu u blage valove.

Pariška kombinacija Victorije Beckham - 1 Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju