Victory Art Caffe u Ilici 67 svojevrsan je kafić-galerija u kojem se nalazi prekrasna kolekcija od četrdesetak slika različitih autora

Galerija Victory Art Caffe - 6 Victory Art Caffe - 7 Victory Art Caffe - 5 +3 Victory Art Caffe - 4
Prekrasna galerija s prisnim kućnim ambijentom veliki je adut i "Victory art caffea". U više od stotinjak kvadrata nalazi se oko četrdesetak slika različitih autora, koju su vlasnici posudili od kućnog prijatelja kako bi uljepšali svoj ugostiteljski prostor.

Volim slike na zidovima, pa sam željela da one budu i važan dio našeg kafića, otkriva nam vlasnica Victory art caffea Renata Kristaj, kojeg posjećuju osobe svih generacija, a posebno žene.

Ima dosta gostiju koji uzmu čašu vina, prošeću prostorom, i žele pogledati cijelu kolekciju kao da su zaista u galeriji, dodaje voditelj kafića Nikola Kristaj. Victory Art Caffe - 1 Ugodna atmosfera Victory Art Caffea na Britanskom trgu u Zagrebu Foto: Sandro Sklepić
Ovdje možete popiti ukusnu kavu i druge tople napitke, razna bezalkoholna i alkoholna pića, a posebno se ističe njihova vinska lista.

Štoviše, kad bi trebali izabrati jedno piće koje trebate probati, onda bi to bila čaša Josić Cuveea izražene rubinske boje te mekanog i punog okusa (30 kuna za čašu), a za ljubitelje bijelih vina Malvazija Benvenuti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju