Video bebe kojoj se prvi put u životu pere kosa raznježila je Facebook. Ovaj video od 64 sekunde izmamit će vam osmijeh od nevjerojatne količine dragosti

Kako izgleda trenutak kada se novorođenčetu prvi put pere kosa prikazao je video od 64 sekunde. Mnoge mame podijelile su svoje iskustvo da su njihove bebe plakale kada su se prvi put kupale, ali ova bebica, čini se, potpuno uživa u tom trenutku.

Video bebe kojoj se prvi put u životu pere kosa raznježila je Facebook. Ovaj video od 64 sekunde izmamit će vam osmijeh od nevjerojatne količine dragosti

Dok ga kupa, medicinska sestra nježno tepa novorođenčetu, a njegovo lice daje do znanja da mu pranje kosice jako godi. U komentarima na video koji je u 10 sati nakon objave pogledan preko 663.710 puta te je skupio više od 21.000 lajkova, neke mame podijelila su svoja iskustva iz rodilišta.

Da su barem sestre koje su prvi put kupale moje dijete bile tako drage i nježne. Ušla sam i čula moga sina kako vrišti, a one su podizale glas na njega i govorile ružne riječi. Nisu primijetile da sam ušla i vidjela što se događa. Odmah sam ga uzela natrag, napisala je Amber.

Volim bebe, tako su slatke, nedostaje mi vrijeme kada se moje dijete tek rodilo. Odrastu prebrzo, zato mame, uživajte u njima i dobro se brinite o njima, bebe su veliko blago, komentirala je Dora.

Kako slatko! Svo troje moje djece je plakalo kada su se prvi put kupali. Kada je moje prvorođeno bilo gotovo s kupanjem, prvi put je imalo stolicu, a sestra nije to primijetila dok joj nisam rekla da joj je završilo na uniformi, prisjetila se Julia. Pročitajte i 5 savjeta za prvo kupanje bebe bez straha i problema.

Pogledajte video koji će vam popraviti dan jer tko može ne nasmijati se od dragosti kada vidi ovu premedenu bebicu?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju