I ovoga vikenda Teatar EXIT je za vas pripremio tri različita naslova na dvije lokacije. U Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1 u petak 25. ožujka u 19 sati i u subotu 26. ožujka u 19 sati ne propustite pogledati monokomediju Susjed koja je nastala prema istoimenom romanu Marine Vujčić za koji je nagrađena nagradom V.B.Z.-a i Tisak Medije za najbolji roman 2015. godine.

Roman je za kazalište prilagodila Vesna Tominac Matačić koja ujedno i igra neupadljivu i usamljenu ženu čiji se život počinje mijenjati kada se u njezinoj glavi dogodi ''ljubav'' prema susjedu čije pozdrave krene tumačiti na sebi svojstven način.

Jer ništa nije kao što se čini. Ništa i nitko. Susjedi pogotovo.

Vikend u Teatru i Studiju Exit - 4 U Studiju EXIT ne propustite pogledati monokomediju Susjed koja je nastala prema istoimenom romanu Marine Vujčić (Foto: PR)

U Teatru EXIT u petak 25. ožujka u 20 sati možete pogledati predstavu Realisti Jure Karasa u režiji Matka Raguža koja je sudeći po reakcijama publike Exitova nova hit predstava. U predstavi igraju Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović.

Vikend u Teatru i Studiju Exit - 2 Jadranka Đokić i Amar Bukvić glume u predstavi Pluća (Foto: PR)

U subotu 26. ožujka u 20 sati na repertoaru je nagrađivana predstava Pluća Duncana Macmillana u režiji Aide Bukvić i izvedbi Jadranke Đokić i Amara Bukvića. Pluća su duhovit, nepredvidljiv, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije koji na duhovit i uzbudljiv način propituje odnos ljubavi i ekologije.

Realisti - 2 "Realisti" u Teatru Exit: Premijera predstave koja briljantno i duhovito kritizira naš svijet

Ulaznice su dostupne online na www.ulaznice.hr, sat vremena prije početka predstave na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1) te na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) u petak i u subotu od 18 do 20 sati.

Vikend u Teatru i Studiju Exit - 3 Vesna Tominac Matačić glumi u monokomediji Susjed (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju