Na zagrebačkoj premijeri filma "Rađa" očekivano se pojavila i glavna zvijezda ovog dokumentarca - naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa.

Galerija

U kino je stigao u pratnji svoje predivne supruge Viktorije Rađe. Par je pažnju plijenio svojim stajlingom u kojem su se istaknule njihove majice.

Viktorija je uz crno odijelo kombinirala bijelu majicu s likom svog supruga, natpisom njegova nekadašnjeg košarkaškog kluba Jugoplastika (danas KK Split) i brojem njegova dresa. Dino je pak nosio majicu s likom svoje supruge i natpisom "muž od Viktorije".

Viktorija i Dino Rađa na premijeri dokumentarnog filma
Viktorija i Dino Rađa na premijeri dokumentarnog filma (Foto: Josip Regovic/PIXSELL)

Ljubiteljice torbi u Viktorijinoj kombinaciji sigurno su primijetile i torbu koja je mnogim ženama predmet želja. U pitanju je model modne kuće Saint Laurent pod nazivom Loulou.

Viktorija Rađa
Viktorija je na premijeri nosila torbu modne kuće Saint Laurent (Foto: Josip Regovic/PIXSELL)

Viktorija je za sebe odabrala puffer varijantu torbe u sivoj boji, a isti model dostupan je u još nekoliko različitih nijansi i tekstura.

Torbe Loulou modne kuće Saint Laurent
Torbe Loulou modne kuće Saint Laurent (Foto: YSL)

Torbe te modne kuće vrlo su popularne među slavnim damama. Svaka od njih ima svog favorita, ovisno o prigodi. Viktorija je svojim izdanjem pokazala da njezin naoko ležeran model može sjajno funkcionirati i u večernjim prigodama, a ne samo u dnevnima.

Angelina Jolie i Rosie Huntington-Whiteley sa svojim YSL torbama
Angelina Jolie i Rosie Huntington-Whiteley sa svojim YSL torbama (Foto: Profimedia)