Viktorija Rađa i njezin suprug veliki su humanitarci bili su domaćini desete po redu Večere s porukom kojoj je bio glavni cilj prikupiti pomoć Udruzi za sindrom Dwon 21 iz Splita. Bivša hrvatska misica pokazala je besprijekorni stil u efektnoj večernjoj kombinaciji


Viktorija Rađa
u popularnoj rubrici 'Veni, vidi, Viki' u InMagazinu redovito otkriva tajne poznatih i slavnih u Hrvatskoj, te plijeni pažnju svojim odličnim izgledom i modnim kombinacijama.

Da je velika zaljubljenica u modu, bivša misica pokazala je na desetoj manifestaciji 'Bessfood – Večera s porukom', na kojoj je bila domaćica sa svojim suprugom. U spitskom restoranu Adriatic Grašo mamila je poglede u predimenzioniranoj bluzi mornarskog uzorka koju je sparila s asimetričnom suknjom do gležnja.

Crna suknja A kroja izvrsno pristaje svakom tjelesnom tipu, vizualno stanjuje struk i skriva eventualne tjelesne nedostatke, pa se nameće kao izvrsna modna saveznica svake žene. Za dodatno izduljivanje figure tu su štikle u boji kože, kojima nije odoljela ni lijepa Viktorija.

>> Za duuuge noge: 7 salonki u boji kože od 179 do 1.199kn

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju