Viktorija i Dino rađa bili su gosti na vjenčanju bosanskohercegovačkog košarkaša i NBA zvijezde Jusufa Nurkića i njegove odabranice, magistrice farmacije iz Tuzle Emine Durić. Vjenčanje se održalo na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku, a uzvanici su se do mjesta vjenčane ceremonije penjali betonskim stepenicama.

Galerija Viktorija Rađa na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić - 2 Viktorija Rađa na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić - 3 Viktorija Rađa u ruci je nosila štikle +2 Viktorija Rađa za vjenčanje je odabrala jednostavnu crnu haljinu

Nakon što je za domjenak dan uoči vjenčanja odjenula bijelu mini haljinu, Viktorija Rađa za vjenčanje je odabrala jednostavnu dugačku crnu haljinu. U minimalističkom dizajnu haljine ističu se dublju dekolte i tanke naramenice, dok je donji dio kreacije lepršav.

Viktorija Rađa u ruci je nosila štikle Viktorija Rađa na nogama je nosila japanke, a u ruci štikle (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Uspinjući se do mjesta vjenčanja Viktorija je podigla haljinu pa su do izražaja još više došle bijele japanke koje je imala na nogama. No, bilo je jasno da su japanke samo za hodanje stepenicama, a ne dio svečanog stajlinga jer je u ruci nosila štikle.

Viktorija i Dino Rađa na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku Viktorija Rađa za vjenčanje je odabrala jednostavnu crnu haljinu (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Kako bi si olakšala, Viktorija je izula štikle i na kratko stavila japanke, a crnu haljinu kombinirala je uz crne sandale luksuznog brenda cipela Aquazzura. Sandale su, kao i haljina, minimalističkog dizajna s tankim remenom i kopčanjem oko gležnja te vrlo tankom visokom potpeticom.

Izdanje za vjenčanje Viktorija Rađa podigla je srebrnom clutch torbicom i decentnim zlatnim nakitom.

Vjenčanje u Dubrovniku: Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju