Viktorija Rađa voli nositi odijela, a jedno odlično bijelo odijelo bivša misica odjenula je za event održan u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu. Nakon što smo je prije dva dana vidjeli u crvenom odijelu na premijeri filma "42 sekunde", Viktorija je za sinoćnje događanje odabrala vrlo elegantno bijelo odijelo.

Galerija Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 5 Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 2 Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 3 +5 Viktorija Rađa nosi plavu torbicu modne kuće Bottega Veneta, model Mini Jodie

Jednobojna odijela veliki su trend sezone, a njihova ljubiteljica je i Viktorija Rađa koja je, nakon crvenog odijela koje je nosila i na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše u veljači prošle godine, sada pokazala i model u bijeloj boji.

Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 3 Viktorija Rađa u bijelom odijelu (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Šarmantna ljepotica voli nositi modele lagano oversized kroja, a takvo je i bijelo odijelo s dužim sakoom s dvostrukom kragnom i hlačama lagano lepršavih nogavica na crtu. Uz elegantno odijelo kombinirala je bijele sandale s debelom platformom, a malo boje dodala je s plavom torbicom talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Lejla Filipović i Viktorija Rađa: Modni "dvoboj" dviju misica u jednobojnim odijelima Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 5 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 3 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 2 +2 Lejla Filipović i Viktorija Rađa na premijeri filma ''42 sekunde'' u Zagrebu - 4

Viktorija nosi kožnati model Mini Jodie prepoznatljiv po isprepletenom dizajnu i kratkoj ručki s čvorom. Stajling je upotpunila elegantnim nakitom, a posebno se istaknula zanimljiva, velika naušnica na desnom uho.

Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 7 Viktorija Rađa u bijelom odijelu i sandalama s platformom (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju