Viktorija Rađa uživa u ljetnim radostima, a bivša misica na svom Instagramu podijelila je fotografije u bikiniju na kojoj pozira uz bazen u društvu svog ljubimca, dobermana Šime.

Galerija Viktorija Rađa Viktorija Rađa u izdanju za bazen Viktorija Rađa u bikiniju zebrastog uzorka brenda Jade V Tales +4 Viktorija Rađa nosi gumene natikače brenda Adidas, model Adilette

Mrdat ne da... A ja bih se okupala, poručila je Viktorija Rađa uz dvije fotografije koje je objavila na svom profilu na Instagramu. Uz Viktoriju je bio mezimac obitelji Rađa, pas Šime koji se baš želio maziti. Ljepotica je pozirala za fotografiju dragajući svog ljubimca, a vjerujemo da se nakon toga uspjela i okupati.

Šime je ukrao simpatije mnogih, ali i s njegove vlasnice nije bilo lako skinuti pogled. Viktorija je pokazala vitku figuru u bikiniju crno-bijelog zebrastog uzorka brenda Jade V Tales.

Viktorija Rađa u bikiniju zebrastog uzorka brenda Jade V Tales Viktorija Rađa u bikiniju zebrastog uzorka brenda Jade V Tales (Foto: Instagram@viktorija.radja)

Gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima ima trokutiće bez podstave i tanke špagice za vezanje oko vrata, dok su gaćice niskog kroja na vezanje sa strane. Preko bikinija odjenula je poluprozirni ogrtač u stilu košulje-haljine svjetloplave boje, koji se može raskopčati sa strane.

Stajling za bazen Viktorija Rađa upotpunila je modelom gumenih natikača Adilette brenda Adidas, koji dolazi u raznim bojama, a Viktorija je odabrala model tamnoplave boje s bijelim crtama.

Viktorija Rađa u izdanju za bazen Viktorija Rađa u izdanju za bazen (Foto: Instagram@viktorija.radja)

Viktorija Rađa: Situacija sa štiklama na vjenčanju jako dobro poznata ženama Viktorija Rađa na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić - 2 Viktorija Rađa na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić - 3 Viktorija Rađa u ruci je nosila štikle +2 Viktorija i Dino Rađa na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju