U zagrebačkom Mozaik Event Centru održano je 10. izdanje partyja Story Hall of Fame. To društveno događanje tradicionalno okuplja velik broj domaćih zvijezda, a među uzvanicima na ovogodišnjem izdanju našla se i Viktorija Rađa.

Galerija Haljina modne kuće Balenciaga Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea Joan Smalls i Cara Delevingne nose lip cuff +3 Kim Kardashian i Lizzo nose lip cuff

Lijepa Splićanka oduševila je vrlo zanimljivim modnim izdanjem u minimalističkom stilu. Viktorija je za bazu svoje kombinacije odabrala jednostavnu haljinu s potpisom Balenciage. Modna kuća na svojim službenim stranicama opisuje ju kao T-shirt haljinu, a kreacija na prvi pogled opravdava taj opis.

Haljina modne kuće Balenciaga Haljina modne kuće Balenciaga (Foto: Balenciaga)

Uska haljina kratkih rukava s blago povišenim ovratnikom u gornjem dijelu na prvi pogled izgleda kao sportska majica, ali zato donji dio sirena-kroja kreaciji daje dašak glamura.

Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Viktorija je crnu haljinu nadopunila torbicom u kontrastnoj plavoj boji. Odlučila se za model modne kuće Bottega Veneta pod nazivom Jodie, koja je već nekoliko godina jedna od najpopularnijih i najtraženijih torbica na svijetu.

Efektan nakit Viktorije Rađe Efektan nakit Viktorije Rađe (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Najupečatljiviji dio njezina izdanja svakako je bio nakit. Lip cuff rijetko viđamo i na inozemnim crvenim tepisima, a kamoli na domaćim događanjima, pa je Viktorijin odabir bio pravo osvježenje. Osim njega, nosila je statement naušnice, zlatne narukvice i prstenje.

Joan Smalls i Cara Delevingne nose lip cuff Joan Smalls i Cara Delevingne nose lip cuff (Foto: AFP/Profimedia)

Kim Kardashian i Lizzo nose lip cuff Kim Kardashian i Lizzo nose lip cuff (Foto: AFP/Guliver Images)

Ovo je sjajan primjer kombinacije u kojoj modni dodaci zapravo igraju glavnu ulogu. Viktorija je pokazala svu moć jednostavne haljine svevremenskog kroja upotpunjene odličnim dodacima koji su neutralnu kreaciju podigli na novu razinu.

Oooo, odvažno! Haljina Elle Dvornik-Pearce ispod koje se nosi skriveno donje rublje Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 4 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 1 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 5 +2 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 2

Zrinka Cvitešić pokazala kako izgleda kada se spoje glamur i elegancija Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu Zrinka Cvitešić na Story Hall Of Fameu +2 Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju