Nakon svjetske premijere dokumentarnog filma "Magična sedmica" o životu i karijeri Tonija Kukoča održane u sklopu Sarajevskog filmskog festivala, došlo je vrijeme i za hrvatsku premijeru koja se održala u Splitu. Legendarni košarkaš došao je u dvoranu Gripe u pratnji majke Radojke i supruge Renate.

Galerija Viktorija i Dino Rađa na premijeri dokumentarnog filma o Toniju Kukoču Toni Kukoč na premijeri u pratnji majke Radojke i supruge Renate Renata Kukoč u sandalama s prednjom platformom i visokom potpeticom +3 Viktorija Rađa

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena s ovih prostora dočekan je uz gromoglasan pljesak i ovacije publike.

Među poznatim osobama koje su svojim prisustvom uveličale premijeru bio je i još jedan proslavljeni košarkaš, Dino Rađa, koji je na svečano događanje došao u pratnji supruge Viktorije Rađe.

Viktorija i Dino Rađa na premijeri dokumentarnog filma o Toniju Kukoču Viktorija i Dino Rađa na premijeri dokumentarnog filma o Toniju Kukoču (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Svečane prigode kao stvorene su za nošenje visokih potpetica, a Viktorija je za ovu prigodu odabrala crne sandale s blok-potpeticom i prednjom platformom.

Upravo su modele s platformom modni znalci i stilisti godinama otpisivali kao zastarjele, ali onda ih je modna kuća Versace transformirala u najpoželjnije.

U svojoj kolekciji za jesen/zimu 2021. predstavljenoj na Milanskom tjednu mode lansirali su efektan model pod nazivom Medusa Aevitas koji je preko noći zaludio trendseterice. Satenske salonke s duplom platformom postale su predmet želja brojnih žena diljem svijeta i naglo je porastao interes za cipelama s visokom platformom.

Toni Kukoč na premijeri u pratnji majke Radojke i supruge Renate Toni Kukoč na premijeri u pratnji majke Radojke i supruge Renate (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Ni Renata Kukoč im joj odoljela. Naime, i ona je na premijeru došla u sandalama s platformom i vrtoglavom potpeticom, a odabrala je model u nude nijansi koji se, baš kao i Viktorijin crni, lako prilagođava raznim odjevnim kombinacijama.

Renata Kukoč u sandalama s prednjom platformom i visokom potpeticom Renata Kukoč u sandalama s prednjom platformom i visokom potpeticom (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Viktorija Rađa: Majica-haljina koju je odličan nakit podignuo na novu razinu Haljina modne kuće Balenciaga Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea Joan Smalls i Cara Delevingne nose lip cuff +3 Kim Kardashian i Lizzo nose lip cuff

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju