Film "Samo kad se smijem" svjetsku premijeru doživio je u srpnju ove godine na 70. izdanju Pulskog filmskog festivala, a sada je došlo vrijeme i za zagrebačku premijeru koja je održana u Kinoteci.

Galerija Slavko Sobin i Viktorija Rađa na premijeri filma Samo kad se smijem Dino i Viktorija Rađa Viktorija Rađa +3 Viktorija Rađa u tajicama na premijeri filma Samo kad se smijem

Drama redateljice i koscenaristice Vanje Juranić prati priču domaćice Tine (Tihana Lazović Trifunović) koja živi u naizgled idiličnom braku. Njezin suprug Frane (Slavko Sobin) zarađuje za obitelj dok se Tina brine o njihovoj šestogodišnjoj kćeri. Tinina želja za povratkom na fakultet od kojeg je odustala zbog trudnoće katalizator je za dramatične promjene u njihovu odnosu.

Dino i Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Film od 23. studenog kreće u redovnu kinodistribuciju, a na zagrebačkoj premijeri pogledala ga je i Viktorija Rađa u društvu svog supruga Dine Rađe.

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica, Viktorija je i ovaj put oduševila vrlo zanimljivom i netipičnom kombinacijom za svečanu premijeru. Umjesto klasične elegancije koja bi bila vrlo ziheraški i očekivani odabir, Viktorija se odlučila za urbano izdanje.

Slavko Sobin i Viktorija Rađa na premijeri filma Samo kad se smijem Slavko Sobin i Viktorija Rađa na premijeri filma Samo kad se smijem (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Predimenzioniranu prugastu košulju dugih rukava ukrasila je crnom kravatom, a preko košulje je odjenula bomber jaknu modne kuće Prada. Nosila je i crne tajice u kombinaciji s čizmama debljeg potplata koje ni ove sezone ne izlaze iz mode. Odjevne komade nadogradila je srebrnom torbicom modne kuće Bottega Veneta, modelom Pouch u pletenoj intrecciato varijanti koji je već nosila u nekoliko prigoda.

Viktorija Rađa u tajicama na premijeri filma Samo kad se smijem Viktorija Rađa u tajicama na premijeri filma Samo kad se smijem (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

O nošenju tajica kao samostalnog odjevnog komada mnogo smo pisali, najčešće potaknuti brojnim raspravama na društvenim mrežama, a u jednom slučaju i manifestom pod nazivom Tajice nisu hlače.

Torba modne kuće Bottega Veneta Torba modne kuće Bottega Veneta (Foto: Ranko Suvar/Pixsell)

Nošenje tajica umjesto hlača je užasno. U kontekstu sporta, baleta i renesansnih sajmova funkcioniraju kao prikladno pokrivalo za noge, ali i dalje nisu hlače. Ne, ne postoje aktivnosti koje će tajice transformirati u hlače, navedeno su samo povijesno prihvaćene situacije u kojima je u redu biti bez hlača. Tajice umjesto hlača ništa ne ostavljaju mašti na volji i uvreda su onima koji ne žele biti upoznati s najintimnijim detaljima susjedina tijela, pisalo je u manifestu koji se brzinom munje proširio internetom.

Modni znalci još uvijek se nisu usuglasili po ovom pitaju, ali modne kuće tijekom godina su toliko popularizirale samostalno nošenje tajica u svim prigodama da više ni sumnjamo u to jesu li prihvaćene.

Sva pravila o tajicama ionako padaju u vodu kada se pojavi neka kul kombinacija poput ove koju je odjenula lijepa Viktorija te pritom dokazala da se tajice mogu nositi čak i u svečanim prigodama.

Viktorija Rađa s torbom modne kuće Bottega Veneta Viktorija Rađa s torbom modne kuće Bottega Veneta (Foto: Josko Supic/Cropix)

Viktorija Rađa: Majica-haljina koju je odličan nakit podignuo na novu razinu Haljina modne kuće Balenciaga Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea Joan Smalls i Cara Delevingne nose lip cuff +3 Kim Kardashian i Lizzo nose lip cuff

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju