Obožavatelji Božića svake godine ulažu poseban trud kako bi njihov blagdanski dom izgledao još bolje nego prethodnih godina.

Ukrašava se svaka prostorija stana ili kuće, ukrašavaju se prozori, balkoni, dvorišta, a posebno mjesto u svakom domu ima božićno drvce.

Adventski kalendar za ljubiteljice džina Nije izvor iznenađenja, ali je veselja: Adventski kalendar koji će obožavati ljubiteljice džina

Prizor iz filma Last Christmas "Last Christmas": Nova romantična komedija inspirirana bezvremenskim hitom Georgea Michaela

Svatko prilikom ukrašavanja ima svoj stil. Dok neki biraju jednu ili dvije boje drugi se odlučuju za šarenilo, a ukras koji će se savršeno uklopiti u svaku od ovih opcija su - vilenjakove nogice.

Vilenjakove nogice Radi se o ukrasu iza kojeg stoji obrt za izradu raznih suvenira i ukrasa Gumbek love (Foto: Gumbek Love/Facebook)

Radi se o ukrasu koji u svojoj ponudi ima i obrt izradu raznih suvenira i ukrasa Gumbek love.

Vilenjakove su nogice upravo ono što im ime sugerira, ukras u obliku nogu, odjevenih u prugaste čarape i vilenjačke zelene cipelice s crvenim detaljima, koji se postavi tako da izgleda kao da je vilenjak zaglavio u vašem drvcu i vire mu samo noge.

Doista se radi o ukrasu koji će privući pozornost svih koji se zateknu u blizini vašeg božićnog drvca, koje će zahvaljujući njemu biti posebno i drugačije.

Kako su nam objasnili tvorci ukrasa, ove nogice nisu novost u svijetu. Oni su ih tako donijeli kao suvenir s jednog putovanja u Boston prije nekoliko godina, a kada kada su prošle godine vidjeli koliko je oduševljenje izazvala fotografija njihova drvca s ovim neodoljivim ukrasom, odlučili su ih uvrstiti u ponudu za ovu godinu.

Vilenjakove nogice Vilenjakove nogice sigurno će privući pozornost svih koji se zateknu u blizini vašeg drvca (Foto: Gumbek Love/Facebook)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju