Australska fotografkinja Jessica Jackson specijaliziran za fotografiranje poroda na svom Instagram profilu objavio je fotografiju koja je nasmijala ljude diljem svijeta

Koto Nakamura prije 12 dana rodila je svoje prvo dijete. Bila bi ovo jedna uobičajena lijepa priča o dolasku novog života na svijet da mama prilikom poroda nije doživjela veliko iznenađenje.

Naime, Koto je mislila da će roditi djevojčicu. Na redovnim pregledima tijekom trudnoće liječnici su je obavještavali o napretku njezine curice i buduća mama jedva je čekala da upozna kćerkicu kojoj je već odabrala ime – Hinata.

Stigao je i dan poroda, a Koto i njezin suprug Sina unajmili su fotografkinju Jessicu Jackson da zauvijek zabilježi ovo važno iskustvo. Nakon nekoliko sati trudova Koto je napokon rodila i čekala trenutak kada će u ruke primiti svoju curicu, ali onda je uslijedio šok. Saznala je da je zapravo rodila – dečka!

 

A photo posted by @ittybittyphotographytas on

Fotografkinja Jessica snimila je trenutak kada je mlada mama doživjela jedno od najvećih iznenađenja u svom životu, a upravo je ta fotografija oduševila korisnike Instagrama i brzo se proširila internetom.

Svi smo bili u šoku. Babica je tijekom poroda ispričala priču o sličnoj situaciji i svi smo se šalili, zamišljali kako bi bilo da se to dogodi. E pa nismo dugo morali zamišljati jer se baš to dogodilo Koto, ispričala je Jessica za Mashable.

 

A photo posted by @ittybittyphotographytas on

Naravno, kada je mama čula da je rodila dečka pomislila da je u pitanju šala. Mislila sam da se svi zezaju na moj račun. Nisam mogla progovoriti ni riječi i povjerovala sam da je dečko tek kada sam vidjela njegovu malu guzu. Bila sam u šoku nekoliko sekundi, ali onda mi više nije bilo važno je li curica ili dečko, priznala je.

Malena obitelj sada je sretna što će jednog dana svom sinu moći pokazati ovu smiješnu fotografiju koja će mu sigurno postati jedna od najdražih uspomena.

 

A photo posted by @ittybittyphotographytas on

 

 

A photo posted by @ittybittyphotographytas on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju