Je li korektor nezaobilazan dio vaše rutine šminkanja? Mnogima je jer ima moć prikrivanja dosadnih podočnjaka i drugih "nesavršenosti" na licu.

Korektor je superman kada je u pitanju korekcija kože, a potrebno je samo nekoliko sekundi vremena da ga nanesete na sporno mjesto i rezultati su tu.

Na tržištu postoji cijeli niz korektora i svatko ima nekog svog favorita, a ako od njega želite izvući još više koristi od trenutne, pomoći će vam video koji donosimo u nastavku.

Žena nanosi korektor Za svačiji džep: 10 korektora za prikrivanje podočnjaka već od 23 kune

Žena nanosi korektor za podočnjake Za najbolje prekrivanje: Trik s kojim će korektor za podočnjake trajati i 14 sati

Naime, korisnica popularnog TikToka Megha Singh objavila je video koji je postao viralan, a u kojem je pokazala kako stvoriti efekt "face liftinga" pomoću korektora.

U videu ona korektorom povlači linije preko određenih dijelova lica (oko oka, usta, nosa..) kako bi stvorila lifting efekt. Nakon što je nanijela korektor uslijedilo je "blendanje", a na kraju videa pokazala je konačni rezultat koji je oduševio korisnice ove popularne društvene mreže.

Video je postao viralan i skupio stotine tisuća "lajkova" žena koje su ovo vidjele kao priliku da transforimiraju lice bez estetskih operacija. Pogledajte ga u nastavku.

@meghaess

Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou

♬ BDASH Breathe - BDash

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju