Leopold Wilbur Reppond ima 4 mjeseca i dobio je prve naočale zbog oštećenja vida. Njegov tata David kamerom je zabilježio trenutak u kojem mališan prvi put jasno vidi lice svoje mame

Erin i David Reppond roditelji su malenog Lepolda Wilbura koji je rođen s okularnim albinizmom i zbog promjena na očima ima oštećen vid.

Prije tjedan dana 4-mjesečni dječačić dobio je svoje prve naočale, a s njima i priliku da prvi put jasno vidi svoje roditelje. David, po profesiji filmski producent, snimao je trenutak u kojem Erin stavlja naočale svom sinčiću, a on joj se oduševljeno smiješi kada pogledom prvi put uhvati lice svoje mame.

 

A photo posted by Reeps (@davidmreppond) on

Imao sam problema s držanjem kamere jer sam plakao. Emocije su me preplavile. Ne možete predvidjeti kako ćete se osjećati u trenutku kada se desi nešto ovakvo. Leo je prvi put pogledao moju ženu i stvarno je vidio. Sada se više smije, primjećuje ljude oko sebe. Voli svjetlo i obožava biti izvan kuće jer tamo može gledati zelenu travu i plavo nebo. Cijeli svijet sada vidi drugačije, ispričao je za Daily Mail ponosni tata.

U nastavku pogledajte video preslatkog mališana koji je do sada dirnuo više od 2 milijuna ljudi.

 

Incredibly cute moment a baby sees his mum for the first time

Posted by Daily Mail Video on Thursday, April 7, 2016
 

A photo posted by @ereppond on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju