Je li preljub uistinu znak da je brak osuđen na propast? Sudeći prema primjerima iz svijeta poznatih – ne. Mnoge slavne dame oprostile su preljub svojim partnerima kako bi sačuvale brak. Primjerice, Victoria Beckham zažmirila je na suprugovu aferu s osobnom asistenticom Rebeccom Loos.

Par je skandal iz 2004. ostavio iza sebe, nakon toga dobili su još dvoje djece i nedavno proslavili 23. godišnjicu braka.

Kakav je vaš stav o preljubu, pitali smo vas u anketi na našem portalu, u kojoj je dosad sudjelovalo više od 3000 čitateljica.

Na pitanje biste li suprugu oprostili preljub kako biste sačuvali brak dosad je više od 1354 čitateljice odgovorilo negativno.

One pripadaju dijelu žena za koje je izvanbračna afera konačna i neoprostiva izdaja. S druge strane, 252 čitateljice kazale su kako vjeruju da bi preljub oprostile.

Mnogo je čitateljica koje još uvijek nisu sigurne kako bi reagirale u toj situaciji - njih 1280 nema definiran stav i ne znaju što bi napravile kada bi se suočile sa suprugovom nevjerom.

A koliko je čitateljica već oprostilo nevjeru? Njih 266 odlučilo je sačuvati brak unatoč suprugovu preljubu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju