U prvom intervjuu nakon razvoda s Tomom Cruisom, Nicole Kidman javno je priznala: Napokon ponovo mogu nositi štikle.

Galerija Visoke žene i niski muškarci - 7 Visoke žene i niski muškarci - 2 Visoke žene i niski muškarci - 3 +7 Rhea Durham je viša od supruga Marka Wahlberga Na ovaj način dala je naslutiti kako ju je suprug, s kojim je bila u braku od 1990. do 2001. molio da se suzdrži od nošenja potpetica u njegovom društvu i tako dodatno ne povećava razliku u visini od deset centimetara.

Štikle je zadržala, ali ljubav prema nižim muškarcima je ostala. Iako je njezin sadašnji suprug Keith Urban tek dva centimetra niži od Nicole, slavna Oscarovka u njegovom društvu voli nositi vrtoglave potpetice zbog čega se čini da je mnogo viša.

Da slavne dame vole niske muškarce dokazala je i bivša francuska prva dama Carla Bruni Sarkozy koja je od svojeg supruga Nicolasa viša devet centimetara, kao i glumica Erin Darke koja je pet centimetara viša od zaručnika Daniela Radcliffea. Visoke žene i niski muškarci - 8 Nicole Kidman obožava nositi štikle kad izlazi sa suprugom Keithom Urbanom (Foto: Getty Images)
Iako postoji uopćeno mišljenje da žene sanjaju o visokim i snažnim muškarcima te da moraju biti niže od svojih odabranika da bi zadovoljile sliku idealnog para, istraživanja pokazuju da je stvarnost nešto drugačija.

Visoke žene privući će niži muškarac ako se on osjeća dobro u svojoj koži, samopouzdan je, pametan i duhovit.

Evolucijski gledano žene privlače muškarci koji se mogu brinuti za obitelj. Pritom nije važno koliko je on visok, nego s kojom razinom samopouzdanja joj pristupa. Samouvjereni muškarci su seksi. Nervozan i sramežljiv niski muškarac neće imati toliko šansa kod visoke žene.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte slavne parove u kojima su žene više od svojih partnera. Visoke žene i niski muškarci - 1 Carla Bruni nosi cipele ravnih potplata u društvu supruga Nicolasa Sarkozyja (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju