Obitelj Kidman-Urban u subotu je prisustvovala 49. gala dodjeli nagrade AFI za životno djelo u Dolby Theatreu u Los Angelesu, koja je održana u čast slavne glumice, dobitnice te nagrade za 2024. godinu.

Galerija Nicole Kidman sa suprugom, kćerima te sestrom i nećakinjom Nicole Kidman i Keith Urban zajedno su 18 godina 13-ogodišnja Faith Margaret +5 15-ogodišnja Sunday Rose

Na crvenom tepihu Nicole Kidman i Keith Urban pozirali su sa svoje dvije kćeri tinejdžerice, 15-godišnjom Sunday Rose i 13-godišnjom Faith Margaret. Bilo je to ujedno i prvo pojavljivanje njihovih dviju kćeri na crvenom tepihu.

Riječ je o nagradi Američkog filmskog instituta koja se dodjeljuje od 1973. te je dobivaju pojedinci zaslužni za bogaćenje američke kulture kroz film i televiziju. Prethodna je dobitnica ove nagrade bila legendarna glumica Julie Andrews.

Kidman je prva australska glumica koja je osvojila ovo veliko priznanje. 

Nicole Kidman bila je tako okružena svojim najvećim obožavateljima prilikom iznimno važnog životnog trenutka i priznanja. Naravno, sve su dame i modno briljirale.

Dok je glumica blistala u Balenciaginoj uskoj zlatnoj haljini s naramenicama rađenoj po mjeri, 15-godišnja Sunday nosila je decentnu bijelu haljinu s uzorkom cvijeća, a 13-godišnja Faith odabrala je jednostavnu, ali efektnu koraljno crvenu haljinu.

Nicole Kidman nosila je zlatnu haljinu s Balenciaginim potpisom Nicole Kidman nosila je zlatnu haljinu s Balenciaginim potpisom (Foto: Profimedia)

Na više fotografija Nicole Kidman također se može vidjeti kako se drži za ruke sa svojom nećakinjom Sybellom Hawley, koja je bila odjevena u crvenu korzetiranu haljinu.

Nagradu je uručila Meryl Streep

Dok su Nicole, Faith Margaret i Sybella raspustile kosu, Sunday Rose odlučila se za podignutu frizuru, a odabir nakita bio je minimalistički, tek elegantni par naušnica ili jednostavna ogrlica.

13-ogodišnja Faith Margaret 13-ogodišnja Faith Margaret (Foto: Profimedia)

Glumičin se suprug Keith Urban tijekom emotivne dodjele velike nagrade svojoj voljenoj i rasplakao, a podršku su joj, između ostalih, došle pružiti i Reese Witherspoon i Meryl Streep.

15-ogodišnja Sunday Rose 15-ogodišnja Sunday Rose (Foto: Profimedia)

Upravo je Streep bila prezenterica nagrade, a Kidman je uputila sljedeće riječi: Ti si kao mustang, radni konj i šampionski trkač, sve u jednom, ali onaj čiji se duh nikada neće slomiti. Nikada.

Meryl Streep uručila je kolegici nagradu Meryl Streep uručila je kolegici nagradu (Foto: Afp)

A smijali su joj se... Haljina Nicole Kidman koja je zauvijek promijenila kriterije crvenog tepiha Nicole Kidman i Tom Cruise na dodjeli Oscara 1997. godine Hvaljena izdanja Nicole Kidman s crvenih tepiha - 2 Hvaljena izdanja Nicole Kidman s crvenih tepiha - 3 +0 Hvaljena izdanja Nicole Kidman s crvenih tepiha - 6

Nicole Kidman u najriskantnijoj haljini na Oscarima koju je nosila kao prava dama Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2017. u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2018. u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2022. u haljini modne kuće Armani +3 Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju