Ako niste sigurni kako najjednostavnije ljetne kombinacije i ove godine učiniti besprijekornima, samo slijedite hrvatske blogerice.

 Željka Molnar, Mija Dropuljić, Martina Benić i Ivana Đaković će vam sigurno poslužiti kao inspiracija ovo ljeto u tenisicama iz nove ara Shoes kolekcije.

 

Fusion tenisice osvojile su njihova srca i Instagram profile te ljubiteljicama obuće otkrile najnovijeg saveznika za udobne i stylish kombinacije u kojima će ovog ljeta prošetati gradom.

Željka Molnar razigranu je ljetnu haljinu savršeno uskladila s crnim uzorkom Fusion4 tenisica, dok su se Martina Benić i Ivana Đaković odlučile za vječnu klasiku uz plavi i bijeli denim. Jedan od trendova ove sezone su tenisice sa satenskim trakama koje je Mija savršeno uskladila uz casual ljetnu haljinicu, jer moderno može biti i udobno uz ara Shoes. Tenisice već dugo nisu samo za rekreaciju, već dašak osvježenja tijekom cijele godine.

Željka Molnar

PR PR

Martina Benić

PR PR

Ivana Đaković

PR PR

Mija Dropuljić

PR PR

Arina kolekcija i ove je sezone nastavila oduševljavati svojim dizajnom i udobnošću.
Fusion4 modeli tenisica model su s trodimenzionalnom fleksibilnošću koje pružaju nevjerojatan osjećaj udobnosti nošenja tijekom cijelog dana. Njihova je prednost što dolaze u različitim širinama i kombiniraju moderan dizajn namijenjen različitim ukusima, a dodatan razlog da potražite ove must-have tenisice su kožom prekriveni izmjenjivi ulošci, lagani „Dynergy“ potplati te mekani jastučići zbog kojih se osjećate kao da hodate po oblacima.

Za koju se god nijansu tenisica odlučite ove sezone nećete pogriješiti, a sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju