Brend C&A u Lisabonu je predstavio svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2019. godine. Kolekcija pod nazivom "New Horizons" inspirirana je duhom ženskog osnaženja.

GalerijaPrikazani odjevni komadi simboliziraju ženu koja se ne boji pokazati svoj stav, individualnost i snagu te neovisno oblikuje svoj život i svoj stil. Dizajn utjelovljuje modernu viziju samopouzdane ženstvenosti.

Kada smo osmišljavali dizajn, zamišljali smo jaku ženu – nekoga tko preuzima različite uloge u svom svakodnevnom životu i usudi se isprobati nove stvari. Današnja žena više se fokusira na individualnost i koristi odjevne kombinacije kako bi izrazila svoju osobnost, kazala je Sabrina Shairzay iz C&A.

Osjećaj slobode kolekcijom se provlači uz modele inspirirane prerijom i Divljim zapadom. Razigrani boho šik upotpunjen šarenilom etnoprintova naglašava upečatljivi stil nadolazeće kolekcije.

Kolekcija kombinira razne materijale i uzorke laskajući ženstvenoj silueti koja se dodatno naglašava dodacima poput remena ili pak naborima.

Vjenčanica brenda C&A - 5
Vjenčanica brenda C&A - 5 (Foto: C&A)

Posebnost kolekcije su i – vjenčanice. Na reviji su predstavljena četiri modela vjenčanica za različite tipove mladenki.

Tako će se u ponudi naći lepršav dugačak model s decentnim V-izrezom i ukrasnim cvjetnim aplikacijama na predjelu trbuha idealan za romantičarke. Uska čipkasta vjenčanica midi kroja s visokim ovratnikom koja dizajnom nalikuje na koktel-haljine svidjet će se netradicionalnim mladenkama.

Cijena vjenčanica koje, kao i ostatak kolekcije, u prodaju stižu u ožujku 2019. godine, kretat će se od 49 do 179 eura. U našoj prvoj galeriji možete pogledati sve modele vjenčanica u ponudi, a u drugoj galeriji otkrijte što sve C&A nudi u kolekciji za proljeće/ljeto 2019.

Što ćemo nositi u proljeće/ljeto 2019?Vjenčanica brenda C&A - 6
Jedna od vjenčanica s potpisom brenda C&A (Foto: C&A)