Sto ljudi - sto ćudi i sto različitih ukusa. Iako stara poslovica kaže kako se o njima ne raspravlja, upravo su različiti ukusi glavni pokretači rasprava kada je u pitanju moda i(li) stil. Očekivano, najviše se raspravlja o stilu poznatih osoba koje su pod povećalom javnosti, a društvene mreže najčešće pregore od komentara prilikom njihovih vjenčanja.

Galerija Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car Hana Huljić Grašo u vjenčanici splitskog brenda Arileo +4 Mia Kramarić udala se u kratkoj haljini

Još jednom je to dokazalo crkveno vjenčanje Duje i Adriane Ćaleta-Car. Nakon građanskog vjenčanja, koje se održalo 25. svibnja 2021. godine, Duje i Adriana sklopili su i crkveni brak 4. lipnja. Ceremonija vjenčanja održala se u dubrovačkoj crkvi sv. Ignacija, a vjenčanica lijepe Adriane odmah je naišla na podijeljena mišljenja.

Adriana i Duje Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

I dok se jednima svidjela vrlo glamurozna i netipična haljina koju je za nju izradila Matija Vuica, štovatelji klasične svadbene mode zamjerili mladenki što nije odabrala neku tradicionalniju vjenčanicu.

Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Podijeljena mišljenja izazvala je i vjenčanica Hane Huljić Grašo. Za njezinu haljinu zaslužan je splitski modni brend Arileo, iza kojeg stoje dizajneri Marija Pirić i Jurica Pirić.

Hana Huljić Grašo u vjenčanici splitskog brenda Arileo Hana Huljić Grašo u vjenčanici splitskog brenda Arileo (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Ne možemo vam mnogo reći o vjenčanici osim da će biti jednostavna i prozračno lepršava, bez ikakvih čipki i štrasa. Jednostavno, u duhu Hanine osobnosti. Izrađena je samo za nju, a nekim detaljima bit će uključena u našu kolekciju, otkrio nam je Jurica Pirić uoči vjenčanja godine.

Hana je naposljetku blistala na svojem vjenčanju u haljini retro stila nadahnutoj modelima iz 50-ih godina prošlog stoljeća.

Mia Kramarić, supruga nogometaša Andreja Kramarića, na ceremoniji građanskog vjenčanja koja se održala u ožujku 2021. nosila je kratku vjenčanicu u pastelnoj nijansi. Umjesto klasične duge haljine, smeđokosa ljepotica odabrala je model mini kroja s čipkastim rubom i dugim rukavima, opasan tankim remenom. Spojila ju je s bijelim štiklama i izgledala uistinu senzacionalno.

Mia Kramarić udala se u kratkoj haljini Mia Kramarić udala se u kratkoj haljini (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Izabel Kovačić udala se za Matea Kovačića u raskošnoj vjenčanici talijanskog brenda Antonio Riva. Iako vjenčanice princeza-kroja nisu nikakva novost, model koji je Izabel odabrala bio je vrlo voluminozan i ukrašen modernim predimenzioniranim volanima koji su odskakali od klasike.

Izabel Kovačić u vjenčanici brenda Antonio Riva Izabel Kovačić u vjenčanici brenda Antonio Riva (Foto: Petar Glebov/Pixsell)

Izabel Kovačić u vjenčanici brenda Antonio Riva Izabel Kovačić u vjenčanici brenda Antonio Riva (Foto: Robert Anić/Pixsell)

Pravi odmak od svadbene klasike napravila je i Vlatka Pokos kada se 2006. udavala za Josipa Radeljaka. Za vjenčanje na karipskoj plaži tradicionalna vjenčanica definitivno ne bi bila dobar odabir, pa je elegantna Vlatka mudro odabrala sofisticiranu tirkiznu haljinu francuske modne kuće Dior s pripadajućom stolom od perja. Dva mjeseca kasnije u istoj je haljini nastupala na Dori.

Najviše mi se sviđa haljina u kojoj se udala...

glasova:

Vlatka Pokos Vlatka Pokos (Foto: Nel Pavletic/History I/C/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju