Vogue, najpoznatiji modni magazin na svijetu, uvijek je prvi u prepoznavanju i najavljivanju najvećih trendova koji će obilježiti pojedinu sezonu. Sada je izdvojio i najveće "bridal" trendove za 2024. godinu, a jedan od njih svidjet će se budućim mladenkama koje ne vole haljine.

Galerija Amsale Rime Arodaky Cucculelli Shaheen +6 Danielle Frankel

Ako niste tip žene koja želi klasičnu vjenčanicu ili ako se uopće ne možete zamisliti u haljini u trenutku kada izgovarate sudbonosno da, onda su pravi odabir za vas - hlače.

Cucculelli Shaheen Cucculelli Shaheen (Foto: Cucculelli Shaheen)

Ne nose sve mladenke haljine i mnogi dizajneri ove su sezone stvorili lijepe kreacije koje to reflektiraju. Ističe se unikatan kombinezon s valovitom nadsuknjom brenda Viktor&Rolf te seksi set s kratkim hlačicama inspiriran donjim rubljem koji je izazvao oduševljenje na reviji brenda Rime Arodaky, piše Vogue.

Rime Arodaky Rime Arodaky (Foto: Rime Arodaky)

Osim hlača u kombinaciji s raznim topovima i korzetima te nezaobilaznih kombinezona koji spajaju hlače i haljinu u jednom, tu su, očekivano i dobra stara odijela koja su uvijek odličan odabir za netipično svadbeno izdanje.

Biste li se udali u hlačama?

glasova:

Viktor&Rolf Viktor&Rolf (Foto: Viktor&Rolf)

Inspiracija za mladenke: 150 trenutno najpoželjnijih vjenčanica na svijetu +0 Vjenčanica brenda Danielle Frankel

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju