U subotu su u Zadru sudbnonosno "da" izrekli hrvatski nogometni reprezentativac i vratar Dinama Dominik Livaković i njegova izabranica Helena Matić.

Galerija Manuela Skoblar na vjenčanju svog sina Dominika Livakovića - 2 Manuela Skoblar na vjenčanju svog sina Dominika Livakovića - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju svog sina Dominika Livakovića - 1 +1 Bob sa šiškama savršćeno se uklopio u ovu modnu priču

Mladenka je blistala u elegantnoj svilenoj vjenčanici uz koju je nosila dugi veo i bijele cipele modne kuće Jimmy Choo. Odlučila je za izdanje "manje je više" i potvrdila da je jednostavnost često najbolji izbor.

Jednostavnost je bila nit vodilja i mladoženjinoj majci koja nije prošla neprimijećeno na zadarskim ulicama. Manuela Skoblar blistala je tako u kratkoj teksturiranoj haljini bež boje koja se širi od vrha prema dolje, a koja je istaknula njezine vitke noge.

Manuela Skoblar na vjenčanju svog sina Dominika Livakovića - 1 Mladoženjina majka oduševila je modnim odabirom (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Haljinu na kojoj se ističu zvonoliki rukavi uparila je s crnim štiklama te crnom torbicom sa zlatnim lancem.

Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 3 Baš lijepa vjenčanica Helene Matić koja potvrđuje da je jednostavnost često najbolji izbor

Njezin bob sa šiškama savršeno se uklopio u ovo modno izdanje koje na sunčani zadarski dan nije moglo proći bez sunčaniha naočala.

Manuela Skoblar na vjenčanju svog sina Dominika Livakovića - 3 Manuela Skoblar (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju