Vjenčanja su uvijek posebna i svako od njih je jedinstveno, a Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih dvora, savršeno su mjesto za stvaranje uspomena. Dvori su jedinstven primjer očuvanosti cjelovitog gospodarskog vlastelinskog kompleksa koje je bilo u vlasništvu bana Josipa Jelačića.

Galerija Nova lokacija za vjenčanja u Zaprešiću za koju već postoji lista čekanja - 6 Nova lokacija za vjenčanja u Zaprešiću za koju već postoji lista čekanja - 2 Nova lokacija za vjenčanja u Zaprešiću za koju već postoji lista čekanja - 3 +6 Nova lokacija za vjenčanja u Zaprešiću za koju već postoji lista čekanja  

Započnite i vi svoju priču u bajkovitom okruženju i stvorite nezaboravne uspomene. Jedinstvenu zelenu oazu 20-ak minuta udaljenu od Zagreba krasi prekrasna šuma, perivoj i jezerce.

Na imanju se nalazi i originalna kapelica Sv. Josipa, koju je osobno dao podignuti ban Josip Jelačić 1855. godine

Ovaj romantičan krajolik idealna je kulisa za vjenčanje iz snova, bilo da želite vjenčanje s dozom tradicije ili potpuno moderno koje će ispisati najljepše stranice vaše priče. Za vjenčanja u Golf Pavillionu u Zaprešiću, već postoji lista čekanja, tako da ukoliko planirate reći sudbonosno 'da', pravo je vrijeme da to učinite jer je Golf tim pripremio posebno osmišljene pakete za mladence koji se lako mogu prilagoditi vašim željama.

Nova lokacija za vjenčanja u Zaprešiću za koju već postoji lista čekanja - 5 Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih dvora, savršeno su mjesto za vjenčanje (Foto: John Pavlish)

Na imanju se nalazi i originalna kapelica Sv. Josipa, koju je osobno dao podignuti ban Josip Jelačić 1855. godine. Ispred kapelice je moguće održati i ceremoniju na otvorenom, a crkvica izgrađena u neogotičkom stilu savršena je scenografija za fotografije koje će ostati kao najljepša uspomena dana iz snova.

Mladenka i mladoženja Važna sitnica koju većina mladenaca zaboravi napraviti na svom vjenčanju

Mladenka i buket Horoskop za mladenke: Kakvo je vjenčanje predviđeno vašem znaku?

Tim Golf vjenčanja Zaprešić ima dugogodišnje iskustvo planiranja i organizacije vjenčanja u Zagrebu, te surađuje samo s najboljim partnerima kako bi mladencima osigurali ispunjenje svih njihovih želja. Visoku razinu usluge osiguravaju konobari Udruge profesionalnih konobara Hrvatske koji su u potpunosti na raspolaganju vašim gostima.

Sve o vjenčanjima na Golf terenima u Zaprešiću možete saznati na stranici www.golfvjencanjazapresic.hr.

Nova lokacija za vjenčanja u Zaprešiću za koju već postoji lista čekanja - 7 Ispred kapelice moguće je održati i ceremoniju na otvorenom (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju