Treći i dosad najveći Istrian Wine Run, koji je okupio više od 1200 natjecatelja, ostat će zapamćen po jedinstvenom svadbenom slavlju.

Višnja i Borko iz Rijeke, dvoje ljubitelja prirode i strastvenih sportaša, svoje sudbonosno da izrekli su – usred utrke polumaratona.

Brojeći posljednje kilometre utrke sretni su mladenci u umaškoj gradskoj vijećnici uplovili u bračnu luku praćeni grupom od 40-ak najbližih prijatelja trkača. Tek vjenčanima i vidno razdraganima nije im bilo teško dotrčati do ciljne ravnine gdje ih je čekala svadbena torta i ostatak svatova.

Tradicionalno vjenčanje nas nikad nije privlačilo, makar shvaćamo važnost javnog zavjeta. Budući da se najbolje osjećamo u tenisicama i sportskim grudnjacima, odlučili smo se za vjenčanje na utrci.

Na Istrian Wine Runu je utrkivanje u drugom planu, prioritet je zabava, pa je ta utrka bila logičan izbor. Brzinu smo pritom morali prilagoditi da obuhvati što veći broj prijatelja pa će ovo biti naš najsporiji i najsretniji polumaraton, izjavio je presretni mladoženja, koji je nastavio slaviti okružen razdraganim trkačima iz svih krajeva svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju