Nedavni boravak u predivnom Splitu Vlatka Pokos iskoristila je za snimanje uspomena na nekima od najljepših lokacija grada, kojem se redovito i s razlogom tepa da je "najlipši na svitu".

Peristil, Dioklecijanova palača, Vestibul... samo su neke od splitskih lokacija koje mogu poslužiti kao savršena lokacija za fotografiranje.

Između ostalog, tu je i poznata Sfinga u središtu Splita, koja uvijek izaziva veliki interes posjetitelja grada, a našla se i na fotografiji natjecateljice ovogodišnje sezone showa "Ples sa zvijezdama".

Osim predivnog Splita, Vlatka je na fotografijama pokazala i svoje sjajno odjevno izdanje. Još jednom je potvrdila da je velika ljubiteljica klasičnih modnih kombinacija koje odišu elegancijom.

Crno odijelo i crne salonke s vrtoglavo visokom potpeticom bili su dovoljni za kombinaciju kojoj je nemoguće pronaći grešku. Dok je crno odijelo klasik koji ne izlazi iz mode, isto vrijedi i za crne salonke, koje su vjerojatno najpopularniji model cipela s visokom potpeticom jer se mogu kombinirati na bezbroj načina te uvijek izgledaju efektno i svaku kombinaciju podižu na višu razinu.  

Slika nije dostupna Vlatka Pokos: Kultne štikle kojima su i poderane traperice odličan par

Crnu kombinaciju Vlatka je razbila bež torbom za nošenje preko ramena koja je ukrašena metalnim detaljima. Točka na "i" ovog elegantnog izdanja bila je raspuštena duga valovita kosa za koju se može reći da je Vlatkin zaštitni znak.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju