Nakon što je napustila show "Ples sa zvijezdama" koji se prikazuje na Novoj TV, Vlatka Pokos odlučila je neko vrijeme provesti s prijateljima te posjetiti Dalmaciju. Nekoliko dana provela je na jugu Hrvatske, a na svom Instagramu objavila je dvije fotografije s tog kratkog odmora.

Ljepote Dalmacije uvijek iznova očaravaju, kao i katedrala sv. Lovre u Trogiru ispred koje se Vlatka Pokos fotografirala za uspomenu. Trogirska katedrala sv. Lovre jedan je od najznamenitijih trogirskih spomenika i UNESCO-va zaštićena svjetska baština. Na toj su građevini uočljivi stilovi od romanike do baroka, a u njoj su i vrijedna umjetnička djela.

Radovanov portal glavni je portal katedrale i ujedno najznačajniji srednjovjekovni portal na istočnom Jadranu te u ovom dijelu Europe. Nazvan je po njegovu autoru Majstoru Radovanu koji ga je isklesao 1240. godine i potpisao s per Raduanum. Trogirska katedrala bila je i savršena pozadina za fotografiju s kojom je Vlatka Pokos razveselila svoje pratitelje na Instagramu.

Provela sam nekoliko predivnih dana s bliskim prijateljima u mojoj najdražoj, najljepšoj, najtoplijoj Dalmaciji, napisala je Vlatka uz fotografiju na kojoj je pokazala i sjajno odjevno izdanje. Kao ljubiteljica klasične elegancije i svevremenskih modnih komada, nosila je odjevnu kombinaciju koja odiše jednostavnošću i ležernom elegancijom.

Uz svijetloplave traperice s poderanim dijelovima nosila je laganiju bijelu majicu s polu dolčevita kragnom te preko nje, umjesto jakne, prelijepi šal s resama i šarama u tamnoplavoj boji modne kuće Dior. Na šalu se ističe i natpis Christian Dior, a dizajn luksuzne francuske modne kuće bio je Vlatkni izbor i kada je riječ o obući i torbi.

Vlatka Pokos Vlatka Pokos: Kombinacija bez mane u kojoj vladaju bezvremenski klasici

Slika nije dostupna Najskuplja haljina na Oscarima zbog koje je Jennifer Lawrence postala još veća zvijezda

Nosila je crne štikle J'Adior s platnenom trakom koja drži petu i detaljem u obliku mašne, a riječ je o modelu koji osvaja svojim prepoznatljivim šik dizajnom. Stajling je zaokružila s torbom Lady Dior, jednim od najpoželjnijih modela torbi na svijetu koji se ističe svojom univerzalnošću te je nosiv kako u dnevnim, tako i u večernjim izdanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju